18.12.2014

Poliitikot ilman kansaa

Hiipuva hallituspuolue Kansallinen Kokoomus voisi jo unohtaa nimestään tuon kiusallisen etuosan, missä mainitaan kansa. Mihin tuommoiset paremmiston poliitikot oikeastaan enää kansaa tarvitsevat?  

Mainostoimistovetoista entistä kykypuoluetta on usein nimitetty ylikansalliseksi kokoomukseksi, koska sen johtohenkilöt tarvitsevat vähäistä isänmaataan vain astinlaudaksi monikansallisiin herkkuhommeleihin, kuten EU:n erilaisten verkostojen satraapeiksi.

Kokoomus, kuten yleensä myös seitsemän suomalaista puoluetta kahdeksasta, on ilomielin myymässä maansa, ihan kirjaimellisestikin, milloin mihinkin, missä vain on reilusti pääomia takana eli vääntöä masiinassa. 

Ylen jutun mukaan kokoomuskonkarit, Sasi, Salolainen, Kanerva ja Zyskowicz olisivat halukkaita kiskomaan suomalaiset Natoon kuin pässin narussa, ilman mitään joutavaa kansanäänestystä. Eivätkä nämä seniorit ole puolueessaan tai eduskunnassa yksin.

Ymmärtäähän sen, ettei kansa tuollaisten pintahiivapoliitikkojen mielestä ole kuin jarruttamassa politsaurusten jaloja aikomuksia. EU-kansanäänestyksessä kansalaisille valehdeltiin sen minkä vain osattiin, huippukalliit Hornetitkin ostettiin pienen klikin kusetuksella. Rahaliittoon meidät vietiin niinikään muutaman äykkäpäisen ukon jyräyksellä, missä ei vastalauseita kuunneltu.

Tässä sitä nyt ollaan, kaulaa myöten EU:n hulevesissä, eikä muuta voida, koska meillä ei muka unionin jäseninä ole omia pelivälineitä. Pian uidaan myös kaikissa mahdollisissa muissa vastuissa, mitä Brysselin hovista ikinä vain julistetaan. Globaalit suuryritykset hallitsevat pian oikeasti maailmaa, eikä poliittinen eliitti vastaan vikise.

***
Ja eipä aikaakaan, kun meidät maalitetaan uudestaan hyökkäyskärjille, ohjuksille ja ydinaseille Naton täysjäsenvaltiona, hyvin kriittisenä rajamaana kahden sotilasmahdin välissä. Koko pitkää rajaa ja maata ei kuitenkaan voitaisi puolustaa, ei edes Naton jäsenenä, jos sellainen kauhea tilanne tulisi joskus eteen. 

Kokoomuksen konkarit eli nuo pahuksen papat puhuivat myös suursodan uhasta. Jos semmoinen uskomaton suursota joskus roihahtaisi, mistä sitä Natollakaan enää riittäisi sotakoneita ja ukkoja jokaisen jäsenmaansa puolustukseen? 

Sellaiset puolustuksen yhteisvastuut ovat löysiä puheita, vaikka niitä päästelisi itse suursmurffi Obama. Itse meidänkin tsuhnien on aina Suomea puolustettava, lisää sotatyökoneita voitaisiin ehkä saada jostain Naton pakista.

Naton sotilasmahti ja pelote on tiukan tullen lähes täysin ydinasearsenaalin varassa eli pääosin se on USA:n rautahanskassa. Niin se on naapurissakin, sillä ilman Venäjän vanhastaan yliraskasta ydinasepelotetta, hra Putin olisi vain ison ja ärhäkän, mutta kehittymättömän öljyvaltion "sheikki" ilman kauhanaa ja turbaania. 


***

Ei kommentteja: