16.4.2021

Demarit myrtsinä: Perussuomalaisille 21,6 % gallupista

Takatuvan Taneli

Kokoomus poisti yhden kuntavaalien ehdokkaansa vaaleista, koska ehdokas oli tuhmasti nimitellyt twiittailuissaan demareita vammaisiksi.

Eiväthän demarit ole sen useammin vammaisia kuin muutkaan immeiset. Ja mikä vika olisi vammaisuudessa? Ja kuka muka senkin asian voisi tai uskaltaisi julkisesti määrittää?

Tämä ei suoraan kuulu asiaan, mutta yhdessä itäsuomalaisessa sairaalassa lukee tai ainakin taannoin luki alakerran sisäovessa TUHO-osasto! Tarkempi selitys oli, jotta tuo lyhenne tarkoitti Tutkimus-ja hoito-osastoa. Tosi oli!

Mahtoiko muuten tuo poistettu kokoomuksen mahdollinen ääniharava kuulua eloapinoihin vai mikä se poliisin vain osittain, mutta tomerasti kaasuttama jengi oli?

***

Demarien majakka Paavo "Putki" Lipponen kosti, oliko se etu- vaiko jälkikäteen, mutta kosti kuitenkin, nimittelemällä kokoomuslaisia kuin joukoksi peräkammarin poikia. 

Nuo peräkamarista välillä ulos putkahtaneet kokoomuslaiset peesaavat Paavon mielestä perussuomalaisia ja ajavat halpaa populismia.

Paavo suattaa olla oikeassa, sillä en muista demarileirin liputtaman populismin olleen ikinä ainakaan halpaa sorttia.

***

Toinen Paavo, se vasuriliiton Arhinmäki kommentoi jotain väitettä eduskunnassa sanomalla, että Sanna Marinille (se pääministeri) pelattiin Pekka-korttia.

Meikä opi tuosta vain sen, että korttipakan ikimuistoinen musta Pekka onkin nykysuomeksi Pekka-kortti. Kaikki vanha vesitetään nykyään olemattomiin. Kyllä sitä ollaan niiin korrekteja, jotta... 

Muistetaanpa silti nyt kaikki, tai ei, että mustaa Pekka enää ole ei! Mistähän pakasta sellainenkin kortti on tai oli? Hullunkurisista perheistäkö? Niitä eduskunnassa riittää.

Ei tässä muuta.

***

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vilkaisen ennen kuin julkaisen.