26.9.2021

Ylenpalturia

Saksan kanslerinvaaleista kertoilevassa jutussaan sunnuntaina Suomen ikioma veroyle ihan itse  esittää

Ensimmäisessä kuvatuksessa virnottaa maskinsa takana takaa vihreiden Annalena Barbock. Ruoho lienee aina vihreämpää siellä missä ylemieliset lapset kyltteineen huutavat hirmuista hätäänsä pilatun ilmaston puolesta?

Ennen aikuiset pääsivät helpommalla. Kakrut saattoivat kyllä joskus jossain itkeä nälkäänsä, mutta joutavista asioista kiukutella ne eivät uskaltaneet.
Vaalijutun kakkoskuvassa (alla) Saksan kanslerinvaalien puolueet on saatu nätisti  ylenmääräiseen järjestykseen: Vihreet, demut ja uskisdemut.


Kolmoskuva (alla) on Schulzin ja Merkelin maskimainos. (Tervehtiessä kuuluu  ikiaikaiseen tapaan hieroa neniä vastakkain.)*


Neloskuva CDU:n ehdokas Laschetista lienee samaa sarjaa sen videoväläyksen kanssa, jossa naapurintontin hurja pappa Putin äskettäin esitteli maailmalle harvinaista politiikan näkymätöntä kättä.
 
Tässä lehtikuvaaja-oletetun kameran putken pätkä työntyy luontevasti vaaleatukkaisen naisen kaulahuivin alle!

***

2 kommenttia:

Risto Jääskeläinen kirjoitti...

Eiks tähän bloggeriin saa peukutusta? Nytkään minulla ei ole mitään lisättävää ammatillisesti pätevään mediakritiikkiin, niin se peukku riittäisi ihan hyvin.

intrigööri kirjoitti...

Risto on taas kohtelias, mutta ei se haittaa, sillä tulee niitä ilkeitäkin kommentteja meikälle, ei niinkään blogeista, mutta muuten.

Itehän minä vietän hyvin hiljaista ja kilttiä elämää, enkä anna tuhmeleiden juuri vaikuttaa. Just kyllä mietin, jotta osaisiko enää kirjoittaa politiikasta ollenkaan vanhaan malliin, silleen kuivan asiallisesti, enpä kai?

Peukkuja vain ilmastoblogistillekin! En oikein hallitse ilmastoasioita, koetan kyllä edes vähän seurailla niitä.