12.2.2021

Hiilinielut selälleen!


Mitä ympäristöministeri Krista Mikkonen tekee oheisessa kuvassa? No, hän siinä yrittänee vain avata omaa hiilinieluaan.

Älkää nyt naurako, sillä hiilinielut ovat tärkeitä juttuja. Jos hiilinielu unohtuu, ei jokin 1,5 miljardin sijoitus Suomeen paljon paina?

***


5 kommenttia:

QroquiusKad kirjoitti...

Eiköhän hyvä tyttöhallituksemme kohta keksi jotain, jolla hankkeelta nykäistään tulppa irti ja se uppoaa pulputtaen:

https://www.aamulehti.fi/talous/art-2000007564761.html

Kokemusta kun jo on hankittu.

intrigööri kirjoitti...

Kärtty-Sannalla on linkin kuvassa nätti pusakka, missä on valkoisia kurkia punertavalla pohjalla.

Kalpeita kalmakurkia punikkipohjalla... Se voisi kuvata vaikka erästä Sannan blondia hallitustoveria, mutta en sano ketä.

Tuli mieleeni, että olin minäkin joskus reilu 20v sitten vähän aikaa siellä eduskunnan hommeleissa nätti ja melko kallis eläinaiheinen villapaita päällä. Se johtui kyllä siitä, että vanha liituraitapuku ei sopinut enää ylle, koska se oli kutistunut.

Yxi kokoomuskalkkuna kyllä silloin pilkkasi ääneen minun aika siistiä asuani ja moitti partaani, mutta kestin sen, enkä lyönyt sitä.)

Työttömänä toimittajan töistä tulin silloin tovin olleeksi, eikä ollut oikein kanttia kieltäytyä, kun kansanedustajan avustajaksi pyydettiin. Mistäkö tiesin, että se hevosaiheinen loimi oli kallis? No siitä, että yksi mukava muija osti sen minulle ja kertoi tietennii, mitä se vaate maksoi.

Uutta pukua en voinut itse rahan puutteessa ostaa. Silloinen avustajanliksa oli lähinnä lisätty ruokaraha.

Mutta toveri Sanna kuskaa kyllä releensä ihan nätisti! Waan on sillä iso liksakin. Onnea vain kaikille dementsauruksille!

intrigööri kirjoitti...

Edellisestä kommentista unohtui linkki:

https://www.verkkouutiset.fi/sanna-marin-tyopaikoista-kylla-on-ei-ole/#3093b7f6

Joppos123 kirjoitti...

Eipä taida enää Teslamikkosen kiukumiset tässä auttaa. Meinaan olisi sariinilta itsemurhaa lähteä tätä investointia kampittamaan vaikka sitä aikoinaan opposiossa tekikin.
Ainoa sulka minkä se kalkkuna on saanut hanuriinsa takaisin, olkoonkin ansiotta ja kyllähän kalkkuna sen riemuiten omiin nimiinsä otti.
Toinen syy miksi rouva Tesla saa kiukua kurkkuaan käheäksi on se, että Kemi lienee edelleen Suomen punaisin maankolkka ja ainoa paikka minne somalii on aina tervetullut höynäyttämään oikeita duunareita. Somalii ei nimittäin ole oikeaa palkkatyötä tehnyt minuuttiakaan.

Mätäsalo esikuntineen voi vain tyytyä puremaan kuolaimiaan ja tekemään kaikkensa ettei vastaavat investoinnit enää toistu,paitsi mahdollisesti toistuu.
Nyt pitkäveto käyntiin lähteekö hallituksesta ensimmäisenä "karjakko"Saarikko vai "öljyprinsessa" Ohisalo?

intrigööri kirjoitti...

Vaikeeta on veikata, mutta ennustan, että kovis Oily Mary lähtee hallituksesta, kunhan tarpeeksi monta Al-Holin terroristiakkaa asuu Suomessa kunniakansalaisina opettamassa omia ja vieraita lapsia koti- & koraanikouluissa.

Milky-Saarikko väistyy lopulta, kun koko jallitus hajoaa eli noin vuoden päästä. Oily-Mary värvää Pitkä-Matin vihreiden metsäguruksi, vain ripsiä räpsäyttelemällä.

Sitten metsistä saa ottaa vain irtorisuja ja polkea ne lannoitteeksi. Muuten kaltereista kajahtaa, aina kun häkki heilahtaa. Niin ja metsurin töitä saavat tehdä vain somput.