9.3.2021

Pumpulia korviin ja nenään!



Nyt eletään rokotusten kulta-aikaa. Arvuutellaan, kuka saa, milloin ja mitä rokotetta. Paras arvaus on, että kyllä sitä jotain saa, mutta rokotuksen laadusta tai aikataulusta ei ole tietoa. 

Suomessa meillä ei oo taaskaan mittään hättää, sillä kyllä Sentraali-Sannat (nuo keskushallinnon ylimainiot matroonat) kuulema jotain järkkäävät. Edes lapun varpaaseen.

Kaiken häslingin keskellä pahat kielet laulavat, että itsensä pirun hallitsemat globalistidemonit käyttävät koronapandemiaa hyväkseen hallitakseen täysin koko maailman vielä tästä hengissä selviävää väestöä.

Minirobotti voi livahtaa korvan tai nielun kautta ihmisten sisälle joko koronatestissä tai rokotusta annettaessa. Vastarinnasta kehotetaan käyttämään edes tuhtia tuppoa spriillä kasteltua pumpulia sekä korvissa että nenässä. 

(Pumpulia ei kuitenkaan pidä tunkea tolkuttomasti mihinkään!)

Mini- tai mikrorobottien uusimmat nanoversiot ovat silmille näkymättömiä, lähes yhtä pieniä kuin viruksetkin. Minirobotit kehitettiin alkujaan lääkkeiden kuskaamiseen kehossa täsmälleen oikeisiin kohtiin. 

Tarkoitus oli taas kerran hyvä, käytäntö ei. Niin se lienee ollut silloinkin, kun varakas suku päätti laittaa nuoren toivonsa Josef Mengelen lääkärikouluun.

Kolikon vieressä on vanha iso minirobotti.

***


(Tämä postaus on julkaistu kansainvälisellä pk-lisenssillä. Eli puppua kaikki.)

Tämmöinenkin juttu on liikenteessä. Lieneekö sekin pk-lisenssillä julkaistu?


Ei kommentteja: