20.1.2017

Liikennekaaressa on hyvä lentää


Rohkeat naiset hurjissa laitteissaan...
Hallitus pysyy perinteissä, sillä veronkiristykset ja muut kansan kuritukset on aina aloitettu aakkosista: A niinkuin auto, B niinkuin bensiini... 

Nuo kirjaimet ovat nyt myös liikenneministerin nimikirjaimet. Intrigööri ei tiedä, mutta luulee, että ministeri saa itse lähiaikoina tutustua omaan erityiseen liikennekaareensa?


Alemmassa kuvassa on ministerin tuleva liikenne- tai liikekaari, noin teoriassa. Ministeriä ei paikanneta.

Muutahan me emme tiedä koko asiasta, kuten emme tiedä mitään muidenkaan hallituksen kärkihankkeiden tulevista vaikutuksista, kuten esimerkiksi siitä sotesta vai mikä se oli.

Ministeri laskeutuu liikennekaarestaan
tietenkin pehmeästi pisnesalustalle.***

Lisää aiheesta: 


Venäläinen varasmalli Suomeen? Linkki blogiin.

4 kommenttia:

Risto Jääskeläinen kirjoitti...

Nyt julkistettiin projektin konsulttipalkkiot. Huomioni kiinnitti, että Demos-ajatushautomo olisi saanut oman osansa yli 300 000€ potista.
Ei siinä mitään, mutta koska nyt on koko suunnitelma enempi vähempi haudattu, niin eikö konsultteja olisi voinut kysellä jostain ajatushautaamosta?

intrigööri kirjoitti...

Tämäkin vaatimaton ajatushautaamo olisi voinut kuopata rva ministerin liikennekaaren vain 300 eurolla. Jos se olisi pitänyt tehdä kohteliaasti, olisi pitänyt laskuttaa 500.
Yleisesti voisimme täältä tarkkailuasemalta konsultoida poliitikkoja siitä, ettei toimivia systeemejä pidä ajatella kokonaan uusiksi, vaan niitä pitää yrittää kehittää vaiheittain. Esimerkiksi terveys & maakuntamallissa on nyt tulossa ihan turha ja kallis sotku, se sote vai mikä se lienee.

Risto Jääskeläinen kirjoitti...

Blogisti polkee hintoja. Mihin voin ilmoittaa asiasta?

intrigööri kirjoitti...

Kai siitä ajatusrikoksesta voi valittaa aluksi vaikka tänne: http://www.vksv.oikeus.fi/fi/index/valtakunnansyyttajanvirasto.html