28.1.2017

Kamala koirakin, sillä Trumpilla?

Kumpi voisi olla Trumpin koira?
Mediosot kertovat, jotta Donald Trump saattaa olla ensimmäinen USA:n pressa 150 vuoteen, jolla ei ole koiraa, eikä kattia. Trumpista ei siis ainakaan vielä saada söpöjä koirantalutuskuvia, eikä hän paijaa mirriä, kuten Bill Clinton.

Samassa jutussa arvuutellaan, että Trumpien pian 11-vuotias poika Barron saattaisi, ehkä, haluta ja saada itselleen viehkon koiranpennun. 

Jos Trumpien perheeseen adoptoitaisiin koira, se voisi olla esimerkiksi hirmusöpö goldendoodle, mutta jäyhästi nimeltään Patton? Mainitunlainen koira on tiemmä kultaisen noutajan ja villakoiran seurustelun hedelmä.

Kielteisiä Trumppijuttuja on netissä niin, että näppistä livettää, siitä pukkasi tämä postaus, missä on koiria, mutta ei haudattuina. Ajattelin kyllä tarkistaa, löytyisikö Trumpista kuvia vessassa, kengät väärissä jaloissa tai edes parta pitkänä, mutta pois se riena minusta. Linkki The Sun:in koirajuttuun.Lisäys 4. helmikuuta: Eipä tartte blogiukon kaivella Trumpista henkilökohtaisia 
tietoja, sillä nk. vastuullismedia hoitelee sen hommanDonald John Trump on kuulema maailman
pisimpien solmioiden mies.

***
2 kommenttia:

Nils- Aslak kirjoitti...

http://www.verkkouutiset.fi/ulkomaat/order%20preference-60852

Tuo Trumpin maahantulokieltokin oli alunperin Obaman kädenjälkeä, eikä siinä edes mainita muslimeja.

Ihmiset eivät tiedä mitään Hitlerin Saksasta, jos he nyt vertaavat Trumpin alkua 30- lukuun. Tai pirullisesta hysterian luomisestahan siinä on kysymys.

intrigööri kirjoitti...

Joo, minäkin huomasin, että Obaman ajan rajoituksista siinä on kysymys. Kaikki vain kaadetaan röyhkeästi Trumpin niskoille asioita lainkaan tarkastamatta. Pian varmaankin Trumpia aletaan syyttää maapallon ilmastonmuutoksen kiihtymisestä, kun vain jossain myrskyää, sataa tai paistaa liikaa?
Jonkinlainen muurikin Meksikoa vasten on ollut olemassa osalle matkaa jo vuosia, sen rakentamisen taisi aloittaa jo mr. Puska nuorempi. Huumekartellit kaivavat tunneleita, tulevat aidasta yli ja läpi.
Kartellit ovat yhtä pahoja piruja kuin daeshin paskiaiset, joten syytäkin sellaisia on torjua. Toisaalta jenkkilästä virtaa paljon aseita ja muita työkaluja Meksikon roistoille. Meksiko kaikkineen taitaa olla jo liian pahasti korruptoitunut?