19.4.2018

Sinisistä mahtipuolue?

Uskoisin, että paljon parjatuilla sinisten puolueen jäsenilläkin on päiväunia. Olisiko entisten persujen pystyyn pykäisemä Sininen tulevaisuus jopa 
sellainen puolue, että se yltäisi todellisten suurhenkilöiden suosioon?

Ja miltä semmoinen tulevaisuus näyttäisi? Maailman mahtajista on jo kauan muokattu kuvankäsittelyissä sinisiä Avatar-elokuvan hengessä. Suomalaisia avatar-hahmoja ei nopealla kuvahaulla löytynyt, mutta suuria sinisiä löytyi:

Sinisten karu arkipäivän todellisuus taitaa kuitenkin 
ravistella pois torkkupeittojen alta:***


Lisäys: Sinisistä vielä sen verran, ettei toimivaa ja vahvaa puoluetta pitäisi mennä hajottamaan, yksilöt voisivat mieluummin väistyä, kuka mihinkin. Siitä löytyy kokemuksia mm. SMP:n historiasta. Mutta ei se aate aina ole yhtään pyhä, vaikka se kallis olisikin.

Liikettä nyt on politiikassa, eikä sitä osaa ihmetellä, ei ainakaan Harry Harkimon ratkaisua, mihin se sitten johtaakaan. Harkimohan on julkaissut rehdin oloisia eläviä "muistelmiaan" koko ajan, mm. blogeissaan.

Mielenkiintoista olisi aikanaan lukea toisen yrittäjänä menestyneen politiikon Juha Sipilän muistelmia, jos hän joskus julkaisisi niitä pahemmin kaunistelematta. Se jää nähtäväksi, mutta ootellaan. 

Ootellaan nyt, kun yhteisestä Suomestamme  on vielä joitakin osia yksityistämättä eli lihoiksi ja pisnekseksi pistämättä. Vakaasta hyvinvointimaasta Suomesta on tullut suurelle osalle kansalaisista pelkojen ja epävarmuuden epätasavalta. Kepukin osaa nykyisin koukkailla kokoomuksesta oikealta ohi. 

***


3 kommenttia:

Veijo Hoikka kirjoitti...

Uskoisin Sinisen Hillotolpan aateveljiä löytyvän, ainakin sain sen käsityksen Jaskan Pauhantasivustolta:

http://jaskanpauhantaa.blogspot.fi/2018/04/gepardihatut.html
http://jaskanpauhantaa.blogspot.fi/2018/04/gepardihatut-ii.html

Pitäis fotoshopata ja sinistää herrain hipiää, löytyisi varmastikin yllättävää samannäköisyyttä aitojen Sinisten kanssa. No, ehkä ei kaikkien. Sori siitä, Simon.

intrigööri kirjoitti...

Lukaisin jo aiemmin tuon Jaskan blogikirjoituksen. Suomihan on sisäänrakennetun hiljaisen korruption luvattu maa. Täällä gepardihattua vastaa jonkin sopivan hyvävelikerhon jäsenyys, kerhoja riittää ja niissä on mukana paljon siistien siskojenkin jäseniä.
Meidän oloissamme gepardihattua vastaisi ehkä susiturkki tai -karvahattu, mutta sehän aiheuttaisi nykyisin hirmuisen joukkorääkymisen. Susiturkki on kyllä komea, sellaisen olen nähnyt kauan sitten vain yhdellä tutullani. Sekin turkki lienee jo visusti kaapissa koipussien ja luurankojen keralla.

Veijo Hoikka kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.