18.5.2019

Kätyrlauma sankka...

Hallitus ei oo alakuunkaan vankka, mutta kätyrlauma eli lobbaristo on sankka.

Isojako siellä säätyläisten talossa lienee vielä meneillään vai joko on koko  kansakunnan kakku jaettu?

Laitanpa edes pienen välimerkin näidenkin neuvottelujen kunniaksi. Köyhä bloggari ei sinne säätyjen sekaan kumminkaan pääse säädyttömiä puumerkkejään pistämään.


***

Tätä ne ei uskalla siellä siätytalolla soittaa, ettei tuo yksi isäntä starttaisi traktoriaan. Mutta laitetaan me muut lättyä lautaselle!



2 kommenttia:

Nils- Aslak Näkkäläjärvi kirjoitti...

En usko Rinteen hallituksen syntymiseen. Tais olla iltalehdessä kolumni, joka oli hyvin pilkallinen.Kokoomus ei lähde enää Rinteen pelleilyyn, joten tulee PS, kepu, krisut ja kokoomus hallitukseen. Merkit on selvät.

intrigööri kirjoitti...

Luulin vielä talvella, että kokoomus olisi pääministeripuolue. En uskonut, että persut kasvaisivat vielä ihan noin suureksi. Suattaa olla, että Rinne sössi jo hallituksensa ratsastelemalla noita-akkojen luudilla.

Persut voisivat kai mennä seuraavaan kanisterikerhoon kokoomuksen kaveriksi, ettei siellä olisi niin orpo olo. Ihme on, jos Sipilä porukoineen jaksaa körötellä Rinteen völjyssä. Nyt Rinne yrittää näyttää mukavaa naamaa, mutta eihän demaria tartte paljon raaputtaa, kun öykkärin nahka sieltä tulee esille.

Jokin tästä suomalaisesta politiikasta tuntuu taas unohtuvan. Ai niin, sehän on tää Suomen taviskansa!