1.6.2020

Isis ja äitis on...

Nyt on Suomeenkin saatu liuta terroristisakki isiksen lapsukaisia ja kai kolme äippää. Onnellista lapsille, toivottavasti!

Enpä osaa sanoa, miten homma tästä etenee. Etenemisen hyväksi työskentelee kaiketi koko joukko asiantuntevia ihmisiä ja pitkään.  

Vaikka vuosia täysin tunnottomien terroristien hyväksi leireissä työskennelleet sisäpiirin naiset osoittaisivat tehokasta katumista ja olisivat ehkä jopa tosissaan, asiat eivät ole sillä taputeltuja.

Isis tai daesh, mikä se nyt onkaan, on vielä julmassa pelissä mukana, myös Syyrian ja Irakin alueilla. Kun tuon hurjan partaporukan tavoittaa tieto sitä, että Suomi on jo ottanut Al-Holista vastaan myös aikuisia naisia, tavoitteen luulisi olevan selvä: Terroristista toimintaa on jatkettava tavalla tai toisella.

***
Daeshin uroot eivät ole kaihtaneet mitään väkivaltaa, joten myös leiriltä päässeiden naisten painostamisen voi olettaa olevan äärimmäistä. Uhan alle otetaan keitä vain, lapsia, naisten omaisia ja vanhempia. Painostettavilta vaaditaan pahoja tekoja, kuten missä vain rikollisjärjestössä. 

Suomi on väkiluvultaan pieni maa ja etnisesti pääosin vielä aika yhtenäinen. Etsittävät henkilöt löydetään ja heidät saadaan lopulta tekemään, mitä halutaan, vaikka viranomaiset vakuuttelisivat muuta.

Pirua ei pitäisi piirustella seinälle, mutta kun paha on jo päästetty porstuasta peremmälle, kaikki on mahdollista. Kysymys ei ole tavanomaisista ihmisistä, vaan sellaisista, joita ääriaatteet, väkivalta ja pelko ovat hallinneet vuosikausia.

Jos vaikka kuvan iloinen mies soittelee tai tulee käymään, hän ei taida pelkästään kysellä kuulumisia. Paljon terveisiä mukavalta Jihadi-Jimiltä ja hänen kavereiltaan! Pojat odottavat jo kulman kuppilassa!








***







Ei kommentteja: