27.6.2020

Intersextionaalinen verotus


Suomen hallituksesta ei paljon tolkkua saa, jos joku haluaisi tietää, mitä kansalaisten päiden menoksi on syksyllä tulossa. Eihän se kyllä oikein sovi, jotta hävettävän tasa-arvoisesti feminismillä ratsastavia ministereitä kiusataan kyselemällä tyhmiä joistakin arkisista työasioista ja kesken lomien. Vahvistettu viisikko hoitaa tietenkin kaikki kitkerätkin asiat ketterästi pois, nips ja naps.

Räyhisvasurien taholta meille on kerrottu, ettei edes velkaantuminen meitä huoleta, koska valtion velkoja ei koskaan makseta takaisin. Olisi varmaan tuhmaa kysyä, että miten korkealla se velkaantumisen lasikatto mahtaa olla, minkä rikkomisen jälkeen Suomessa ei tarvita minkään sorttista omaa hallitusta. Sen jälkeen tahtia takoo EU & Saksa, IMF ja ehkä Maailmanpankki.

***
Trumpillakin on jämäkämpi meininki kuin Suomen hallituksella. Trumpin hallinto toteutti aikeensa jakaa köyhimmille ja koronan takia köyhtyneille tuhannen taalan shekkejä tai vähän isompiakin rahoja. Suomi-mediassa herätti tietty mieletöntä pahennusta, että tonneja saivat osoitteisiinsa joskus myös kuolleet kansalaiset. 

Suomi ei saanut jaetuksi edes edellisen demaripääministerin lupaamaa  vappusatasta köyhille vielä elossa oleville eläkeläisille. Vai kävikö siinä niin, että uusi hallitus hötkelsi heti lähettää ne sataset Afrikkaan tai johonkin? Joka tapauksessa Trumpin porukat johtavat rahanjakokisaa kansalaisille yksiköillä 1000 vastaan nolla.

***
Vihreiden oraakkeli Ohisalo tuossa kuului ilmoittavan, että hallituksen uusi tasa-arvo-ohjelma on intersektionaalinen fasis..., eikun feminismi. On tiemmä aika nostaa Suomi tasa-arvon kärkimaaksi. Samoihin aikaan Suomesta tulee kai tyyten päästötön umpineutraali valtio, mistä kaikki maailman lapset tietysti kiittävät suomalaisia maailman tappiin asti. Eli tippi tappi tuu!

Jotkut varoittelevat, että meillä saattaa piankin seurata intersekstuaalinen verotus vai mikä se oli. Sellaista on kyllä kokeiltu eri nimillä ennenkin. Silloin suurin siivu kaikista valtion kouhotuksista maksatetaan totuttuun tapaan kaikkein köyhimmillä.

Tiettävästi hallituksen kalkulaattoriosasto laskee parhaillaan hiki niskassa, paljonko rahallisesti kaikkein kurjimmilta voidaan vielä repiä ennen kuin kaupunkien keskuskadut täyttyvät leipäjonoista. Röyhkeimmät köyhimykset ylittäisivät ehkä jopa itärajan pyytääkseen leipää ikipressa Putinilta. Olisihan se täällä EU:n mallimaassa synti ja häppee, vaikka venäläinen leipä on ihan syötävää!

Ohisalo kertoo ja Iltalehti kirjoittaa.



***

5 kommenttia:

Nils- Aslak kirjoitti...

Suomi jakaa tänä vuonna 10 miljoonaa vappusatasta. Sen verran tekee tuo miljardi kehitysapuun. Kaksi vappustasta jokaista suomalaista kohti; vauvasta vaariin ja aina Hangosta Petsamoon!

Suomalaisista miehistä kasvatetaan ja leikataan eunukkeja, koska se palvelee patriarkaalista monikulttuurisuutta.

Ei tämä hulluus kauaa voi kestää. Ulkomaiset velkojat puuttuvat, tai Suomen kansa nousee vihdoinkin kapinaan. Ei siinä mitään sotia tarvita, mutta kesälomiksi maaseudulle lähteneet kepun kansanedustajat haudataan yöksi sontatunkioon.

intrigööri kirjoitti...

Vihreät poliitikot viettävät varmaankin kirkkaimmat päivät arkuissa kellareissa. Tarttis ruuvata kannet kiinni haponkestävillä rosteriruuveilla, jotta ne pysyivät kokonaan pois kuleksimasta oikeiden ihmisten maailmassa.

Harppisaksan salainen poliisi pisti meille aikoinaan pahan, kun siellä keksittiin vihreät normaalin järkevän kansan kiusaksi. Arvasivat varmaan, etteivät taviskommarit enää koskaan nouse suureksi puolueeksi.

Vihreän verhon takana tuholaiset voivat huseerata ihan kerrakseen ja tärkeimmät kannattajat eli akateemiset akat ovat aina onnesta soikeena.



Risto Jääskeläinen kirjoitti...

Mitähän tuo sivistyssana interseksuaalinen (tjsp) tarkoittaa selvällä suomella tahi savoksi?

Ei kuulu nimittäin minun sanavarastooni. Ettei vain pyrittäisi sumuttamaan meitä tietämättömiä?

intrigööri kirjoitti...

Kunhan yritin taas vähän pelleillä. Intersektionaalinen feminismi liittyy joukkoon käsitteitä, joilla jokseenkin selkeistä ja yksinkertaisista asioista pyritään tekemään sekavia ja mutkikkaita. Esimerkkejä siitä riittää muutenkin.

Tuollaiset intersektionalistit voivat siis julistella mitä vain, eikä käypiin vastaväitteisiin ainakaan ukkoloilta paljon vääntöä löydy. Taitaa sillä sanalla olla jotain tekemistä myös seksuaalisuuden kanssa, kuinkas muuten. Meikältä moinen hörhöily vie ainakin seksin tyyten pois mielestä.

intrigööri kirjoitti...

Interseksuaalisuus tarkoittanee samaa kuin intersukupuolisuus. Joskus sellaiseksi määritellystä ihmisestä on käytetty vanhanaikaista sanaa hermafrodiitti. Linkki Wikipediaan:

https://fi.wikipedia.org/wiki/Intersukupuolisuus