8.8.2020

Naisilta saa ja hevosella pääsee!


Entinen presidentti Tarja Halonen paljasti sisäisen viisautensa sanomalla, jotta Ruotsissa ei pärjätä nyt kovin hyvin, mutta siellä ovatkin miehet johdossa. 

Toista se on Suomessa, jossa loistavien toverien feministihallitus ponnisteli itseään säästämättä pelastaakseen EU-komission elvytysvälineen avulla edes paljon kärsineen Italian.

Italiassa voidaankin juhlia EU-komission miljardien vyörytystä kassaan, kun mm. Suomessa ja Ruotsissakin odotetaan kauhulla, miten koronatalouden julmista takapakeista selvitään. Italiassa osansa saavat myös maan vahvat mafiajärjestöt, mutta siitä tietysti ollaan hissukseen, ettei tulisi paha mieli.

Normitaloudessa italialaiset työttömät saavat 780 euron kansalaispalkan. Palkansaajille ja yrityksille pannaan 15 prosentin tasavero. Eläkeiä nosto 67 vuoteen perutaan. Bello, bello!

Linkki AL:n juttuun.


Uudempi linkki mainioine selityksineen teemalla EU, Suomi ja Italia.

Vielä blogilinkki italaisten koronamurheista.


5 kommenttia:

Nils - Aslak kirjoitti...

Anteeksi, että olen olemassa! Kirjoitus oli hyvä ja asiallinen, mutta linkki on jo kaksi vuotta vanha ja tuo hallitus oli ja meni.

Mutta ne rahat käytetään aivan varmasti saman tyyppisiin juhliin, kunhan mafia on ensin varastanut puolet. Vuoden kuluttua vaaditaan lisää ja uhataan muuten erota EeUusta.

Olen eläissäni nähnyt monta lamaa, mutta tästä lamasta tulee Kaikkien lamojen äiti. Moody's uhkasi jo laskea Suomen luottoluokitusta syksyllä, jos suunta ei muutu.

intrigööri kirjoitti...

Tarja Halosen viisaudesta voi tietysti olla montaa mieltä. Nää äärifemakot ovat kyllä herkästi leimaamassa puolet ihmiskunnasta eli kaikki miehet kelvottomiksi.

En edes tunne yhtään äijää, joka olisi tosissaan ollut samaa mieltä naisista. Hieno homma kuitenkin, se pieni ero!

Yrjöperskeles kirjoitti...

Halonen kuuluu niihin joilla on ns. sanomisen sertifikaatio eli he voivat puhua mitä tahansa horinmummoa ja valtamedia julkaisee sen yhtään kritisoimatta. Samaan kastiin kuuluu esim. Husu Hussein joten Tarjahan on arvoisessaan seurassa.

Laitoin muuten blogisi oman blogini suositeltaviin lukemistoihin. Olisi pitänyt tehdä jo aikaa sitten mutta kun luontaisesti laiska olen niin moni asia viivästyy.

Anonyymi kirjoitti...

Juurihan minä luin, että Italia käyttää saamansa tukimiljarit eläkeiän alentamiseen vaikka meikäläiset satraapit muuta väittävät. Siellä on joku 100 systeemi, eli kun olet ollu töissä ja ikäsi työvuosien kanssa on sata pääset eläkkeelle, olit sitten minkäikäinen tahansa. Siinä oli esimerkkilaskelma, töissä 32 v ja ikää 62 v, eikun joutomieheksi/naiseksi. Meillä eläkeikä on 54 syntyneillä 63 ja siihen lisää iän mukana, eli "ikälisää". On se hienoa rahoittaa italiaanojen alempaa eläkeikää sano.
Huru-ukko

intrigööri kirjoitti...

Nils-Aslakille. Niinpäs näkkyy, linkki on vanaha, mutta Italiassa melkein kaikki pysyy silti onnellisesti ennallaan. Viisaannäköiset miehet päivittelivät lehdistössä italiaanojen kehnoa taloudenpitoa, sillä talous liiraili pahasti ainakin jo 1980-luvulla.

Yrjön blogi on ollut minun lukulistallani jo kauan. Ja varsin monen muunkin listoilla, sillä kävijälukemat ovat komeat!


Nimettömälle: Kyllä sitä Välimeren maiden taloutta kovasti päivitellään. Ero meikäläiseen nipotukseen onkin suuri, sillä etelän vetelät tapaavat sentään pitää huolta myös omista kansalaisistaan.

Toisin se on meillä, missä omille kansalaisille ei haluta antaa mitään oikeaa arvoa. Rahaakin mätetään lähinnä eliitille, vaikka eihän meillä sitä oikeata rahhaa enää juuri ole, on vain hirveesti kasvavaa velekaa.