27.10.2020

Veriuhreja mielikuvitusolennoille

Tässä blogissa ei ole liiemmin kehuttu, jos ei isosti haukuttukaan Ranskan presidentti Emmanuel Macronia. Ei kehuta nytkään, mutta tehdään hänelle kunniaa suuren itsenäisen eurooppalaisen valtion  päämiehenä, vaikka minulle tulisi tikkuja käteen.

Presidentti Emmanuel Macron.

Ranskassa on monimiljoonainen muslimiväestö, merkittävä vähemmistö, mutta Macron ei liene koskaan liponut islamismia tai heikäläisten päättömiä houreita. 

Ihan samaa mieltä ei voi olla erään ison saksalaisen valtion päänaisesta. Ellei tuo rankka mummeli ole liponut, on hän ainakin  lipsunut periaatteissaan.

Tässä samalla on syytä muistaa islamististen terroritekojen uhreja, joita on suuri ja nähtävästi tulevaisuudessa vain kasvava joukko. Alla mainitaan kaksi hyvin surullista esimerkkiä, kaikkien ihmisuhrien lista olisi hyvin pitkä.

Yläkuvassa isä Jacques Hamel.
Alempana Samuel Paty.

Kaksi islamistia murhasi 85-vuotiaan papin Jacques Hamelin hänen kotikirkossaan Saint-Étienne-du-Rouvray:ssa 26. heinäkuuta 2016.

Yksi islamisti murhasi 47-vuotiaan opettajan Samuel Paty:n lähellä hänen kouluaan Pariisin esikaupungissa Conflans-Sainte-Honorin:essa 16. lokakuuta 2020. Murhaaja myös silpoi islamistien tapaan uhrinsa pään veitsellä irti.

***

Linkki Wikipedian listaukseen islamistien terroriteoista.


Ei kommentteja: