6.10.2020

Hilloa tolppiin!


Keväällä tuli postattua hillotolppahallituksesta, koska ministerit tulivat säntillisesti  kertomaan kansalle suurenmoisista saavutuksistaan omien jellonalogolla koristeltujen hienojen hillotolppiensa äärelle. Muotinäytöskin oli yleensä siinä samalla. 

Vaan pian kepun kaunis Katri vaihtui taatusti rutikuivaan Pitkä-Mattiin. Siihen kohti useimmat hillotolppa-tv:n vakikatsojat nukahtivat tai ainakin vaihtoivat kanavaa. Mitään järin kiinnostavaa asiaa kun ei tolpilta koskaan kuulunut.

Katsojiakin pitäisi muistaa jotenkin, koska hillotolpat eivät enää kiinnosta, eikä ketään missään edes oikeasti hävetä, ellei niin sitä sitten tee itse pääministeri.

Hillo-TV:n formaattia olisi kehitettävä. Siihen olisi toki monta keinoa ja konstia. Jotain hilloa edes silmänruoaksi tarttis saada!

Ajatellaanpa aluksi vaikka, jotta perisuomalainen Matti tai serkkupoeka venäläinen Matvei on elonkorjuun takia pellollaan hikipäänä niittämässä. Matilla on älyttömän rankkaa ja tylsää, mutta kaukaa hillotolpilta kuuluu jo rytmikästä musaa, ehkä se on räppiä. 

Matti pyyhkii silmiään ja koko masentava niittäminen unohtuu, sillä ne elokapinoitsijat eivät suinkaan ole erehtyneet (yök!) pellolle (hyi!) työhön. Se vasta olisi heille karmea erehdys, pellolla istuskelukaan ei olisi trendillistä.

Joutavien tylsimysten sijasta hillotolppien vetreät kaunottaret tulevat ja pelastavat Matin, sekä Hillo-TV:n katsojien päivän. Ai miten? Kahtokaa itte linkin takaa!


***

1 kommentti:

QroquiusKad kirjoitti...

Tässäpä toinen video aihepiiriä liipaten:

https://www.youtube.com/watch?v=P9_mH82hBdc

Loppukin on hieman ennalta-arvaamaton.