8.6.2014

Vihreiden karmaisevia visioitaIntrigööri yrittää pitää kesätaukoa blogin päivittelyssä, mutta pikainenkin uutisten vilkuilu alkoi tänään helluntaina tuntua karmaisevalta, kun klikkaili otsikoita vihreiden puoluekokouksen päätöksistä.

Vihreät & puolueen nuoret päättivät puoluekokouksessaan 2012 hyväksyä osaltaan eutanasian eli armokuoleman osaksi suomalaistenkin lääkintähuoltoa. Nyt alkukesästä 2014 sama viherpuolue haluaisi laskea väestön sterilisaation alaikärajaa 25 vuoteen. 

Mitähän puolueen agendalla on muhimassa seuraavaksi suomalaisten päiden menoksi?

Eutanasia ja sterilisaatio ovat siis nekin vihreitä ratkaisuja, vaan eipä olisi uskonut. Tuollaista yhden puolueen virallista päätöstelyä ei voi luonnehtia muuten kuin karmaisevaksi. 

Suomi on pieni, mutta kohtalaisen kehittynyt ja rauhallinen maa maailmassa, joten myös pallon ilmaston pelastelu ja em. väestöllisten ongelmien ratkaisu lienee sitten näppärintä aloittaa täältä? Näinköhän on?

***
Kesän 2015 Vihreiden Oulun puoluekokoukseen on tulossa aloite, minkä mukaan Suomen lipun häpäisy pitäisi laeissa sallia. Lisäksi pitäisi poistaa esteet uskonrauhan rikkomisen, uskonnonharjoituksen estämisen tieltä. 

Vainajiakaan aloitteessa ei lainkaan kunnioiteta, sillä lain tulisi sallia myös hautarauhan rikkominen.

Neljä vuotta sitten 2011 viherviikarit eli se nuorten Vino esitti moniavioisuuden sallimista ja semmoinen uusmoniavioisuus pitäisi tietenkin olla sukupuolineutraalia.

Intrigööri ei viitsi kaivaa esille, mitä kaikkea viherpuolueen kokouksissa on vuosien varrella esitetty, sillä se olisi kuin läsäyttäisi lautaselle aamupuuron sijasta kauhallisen mämmiä ja kaataisi simaa sekaan. 

Poliittisen lähiajan arkistojen aarteista varmaan löytyisi monenlaista jännää, muutamien kauhuleffojen kässärien tarpeiksi?

***

Ei kommentteja: