10.2.2017

Tapa rumppi päivässä!

Rumppi-lumiukkeli.

Se jatkuu ja jatkuu. Se kielteisten Trumppi-juttujen päivittäinen tunku nettiläpysköjen sivuille. Eikä niiltä mustaavien tai kauhukuvien maalailuilta voi välttyä, jos vain jonkin tuutin aukaisee. Toivottavasti se Trumpin turha mollaaminen ajastaan loppuisi. 

Miksikö loppuisi? No siksi, että olisi ehkä meidän suomalaisten syrjäänienkin kannalta parempi, jos saisimme vielä joskus lukea Trumpista ja hänen saavutuksistaan myönteisiä uutisia ja juttuja. Mutta sitä saamme tietysti odottaa. 

Luultavasti viimeistään vuonna 2020 joku valikoivasti vihaava sopulimedian sankaritoimittaja tyrkkää tuuttiin myönteisen Trump-jutun julistaen, että vaalikausi on pian ohi ja sitten maailman epäsuosituimmasta presidentistä Trumpista päästään? Mutta sittenkin on olemassa se toinen mahdollisuus. 

***
Intrigööri on joskus suositellut vihan purkamista harmittomilla keinoilla, kuten voodoonukkien avulla. Ei ole hyvä, jos ihminen ei puhu, eikä puhku, vaan kasailee kielteisiä tunteita ja vihaa sisälleen. Lopulta sitä sitten ehkä istuu jossain nurkassa kirvestä hiomassa ja itsekseen hihittelemässä. Pahat ilmat olisi hyvä laskea sisuksista jollakin konstilla ulos.


Voodoo-lumiukko
ja roviomalli.
Nyt kelit ovat vaihteeksi lauhtumassa ja sunnuntaina taidetaan päästä lumiukkeleita ja -akkeleita tekemään. Lumiukkojen avulla voisi yhdistää hyödyn ja huvin niitä kasaamalla ja purkaa sitten turhat vihat pois iskemällä, hakkaamalla ja potkimalla lumihenkilöitä lättänäksi. 

Lumiukko voisi olla kuin arktinen voodoonukke, johon voi kohdistaa jotain henkilöä tai asiaa kohtaan tuntemansa vihaiset tunteet ja päästää sitten omat pahat henget pihalle hakkaamalla lumiukon tuhannen muruiksi. Vihan kohde ei kärsisi moisesta lumiukkoterapiasta pätkääkään, kuten voodoon mustassa magiassa olisi tarkoitus. 

Harva viitsisi kuskata veitsillä tökittyä ja ketsupilla tai punaisella sprayllä töhrittyä näköislumiukkoa pakasteautolla inhokki-ihmisensä rapun eteen. Pakkasellahan lumiukko kulkisi hyvin perille auton peräkontissa, mutta pakkasella ei voi tehdä lumitaidetta. Loitsut ja manaukset taitaisivat nekin hukkua kylmään lumeen.

Sunnuntaina meinaan yhden muksun kanssa kokeilla lumiukkojen tekoa. Trumpia en osaa vihata, mutta mistä senkään vielä tietää. Moiset vihailut taitaisivat karista joutavina pois kuin vesi ankan selästä tai median miljoonat kiukuttelut esimerkiksi Putinin tai Berlusconin omista ajatuksista. 

Ei sillä, että näillä blogihöpinöillä olisi mitään isompaa merkitystä. Mutta olenpahan edes vähäsen kiihottanut lumihenkilöiden kansanryhmää vastaan.
***

Ei kommentteja: