4.10.2018

Päivän Trumpit


Aamun aikainen uutisten selailu pani epäilemään, että suurimmilla suomalaisilla nettilehdillä alkaa jo ote lipsua. Ylen etusivulla oli vain pari presidentti Donald Trumpia tylyttävää juttua, eikä niitä löytynyt sen enempää Hesaristakaan. 

Valkoisessa talossa saatetaan pian epäillä, ettei USA:n ylintä hallintoa oteta vakavasti pienessä, mutta kaukaisessa Suomessa. Sellainen voi olla tuhoisaa Suomi-brändille. Jäämme henkisesti yhä enemmän pahan Putinstanin vaikutuksille alttiiksi ja Brysselin aateliston sanelun armoille. Näin on!


***


Trump ei ole kertonut, mistä hän puhui Kim Jong-unin kanssa kesäkuussa Singaporessa. Yhtä lailla salaisia ovat edelleen puheet heinäkuussa Putinin kanssa Helsingissä, kertoo HS 13.1.2019.



2 kommenttia:

Risto Jääskeläinen kirjoitti...

Huolestuttavaa.

intrigööri kirjoitti...

Trumpista voi hyvinkin huolestua, mutta USA:n presidentin päivittäinen ja vuodesta toiseen jatkuva mollaaminen pienessä Suomessa on sekin huolestuttavaa. Jokin tolkku pitäisi olla kritiikissäkin. Median vastuullisia toimijoita tai omistajia tuommoinen linja ei kuitenkaan tunnu huolettavan. Eikä se riitä mihinkään, että Putiniakin rökitetään.

Kuka sitten on nuhteetoman puhtoinen suuri johtaja tässä maailmassa? Ainakaan EU:n suuret johtajat eivät ole sellaisia, eivätkä myöskään meidän omat nerokkaat poliitikkomme. Kaikki me olemme ihmisiä tai ainakin ihmisoletettuja, niin arvostelijat kuin heidän kohteensakin.