24.8.2019

Criminal minds?


Tiettävästi vain kolmea kuvien henkilöistä on epäilty vihapuheesta. Vihapuheen pitänee olla aika rankka rötöstelyn laji, vaikka sitä ei ole meikäläisissä laeissa erikseen määritelty.

Intrigööri ei ota kantaa siihen, epäilläänkö suomalaisia kansanedustajia nyt  aiheellisesti liian vihaisista puheista vai ei, mitä se vihapuhe onkin. Toivoisin kuitenkin, ettei kansanedustajien puheoikeutta rajoitettaisi. 

Puhemiehellä on nuija ja valta keskeyttää puhe, jos joku erehtyisi pöntöstä tai omalta paikaltaan ihan tolkuttomia päästelemään. On sieltä eduskunnasta joskus kansanedustaja kannettu väkisin uloskin.

Virallinen Suomi on jo valmiiksi melko väritön, hajuton ja mauton laitosyhteiskunta. Sellaiseen pyrittiin täälläkin, hyvin surullisin seurauksin.

Kansan ja sen valitsemien kansanedustajien mielipiteiden ilmaisun vapaus pitää säilyä kaiken perustana. Esimerkkejä kansalaisten toimintaa vahvasti rajoittavista valtioista ei tarvitse kaukaa hakea.

Mitäpä sitä meikäläinen tässä enää muuta osaisi sanoa kuin, että yhä pökerömmäksi tää yleinen meininki on menossa. Kun omat sanomiset loppuvat, pitää pistää linkkejä:






Vihapoliiseista tässä ja tuossa.



***

3 kommenttia:

Nils- Aslak kirjoitti...

"Puheet ovat tekoja",sanovat suvaitsevaiset ihmiset. Sillä logiikalla myös ajatukset ovat pian tekoja.

Paitsi tietysti nämä husut ja husseinit voivat sanoa mitä tahansa.

intrigööri kirjoitti...

Toistaiseksi vain persujen ja puolueen äänestäjien julkinen ja jatkuva pilkkaaminen on luvallista.

Oikeasti kaikkia meitä tavissuomalaisia pidetään täällä omassa maassamme pelkkinä nyhveröinä ja pelleinä, jotka eivät uskalla pitää omia puoliaan. Siinä on kyllä paljon totta takana.

Tottahan persuissa on tolloja, mutta on niitä yhteensä enemmän kaikissa muissa puolueissa. Pahimmat pöntöt löytyvät suurimmasta puolueesta eli jo luovuttaneista, siis nukkuvista.

intrigööri kirjoitti...

Tulin tuossa tuntoihini, kun ensin haukuin toisia tolloiksi ja pöntöiksi. Myönnän, että minäkin oon tollo. Jos olisin ihan täysillä, en olisi julkaissut melkein kahdeksaa vuotta tämmöistä blogia. Heh.