3.2.2020

Kaksoisolentoja

Jokin aika sitten ilmastoteini Gretan kaksoisolennosta julkaistiin yli satavuotias valokuva. Tämä kaksoisnäköinen tyttö eli doppelganger oli kuvattu Klondiken  kultakentillä, ehkä yhdessä pikkuveljiensä kanssa.




Tänään hallituksen hirmuinen naisviisikko kertoi Suomen ennätyshimoisista ilmastotavoitteista, joissa mm. kaikki fossiilit pitäisi lopettaa 15 vuoden kuluessa. Melkein jo huolestuin omasta ja muiden ikäisteni ihmisten kohtalosta, kunnes oli pakko tuumia, että nämäkin tavoitteet ovat vain aikomuksia.

Sanotaan, että jokaisella meistä on tai on ainakin ollut kaksoisolento. Se on hyvinkin uskottavaa, sillä nykyisin eläviin seitsemään miljardiin ihmiseen verrattuna kuolleita arvioidaan varovasti olevan yli kymmenen kertaa enemmän. 

Pääkanisteri Sanna Marinista en äkkiä löytänyt oikein passelia doppelgangeria, mutta fossiilien ikäisistä kuvista vähän sinne päin ovat ainakin Buffalo Billin sirkuksen tähden Annie Oaklayn kuvat, joita yksi on tässä.



Tarkkasilmä tapittaja Annien lisäksi myös toisella lännensankarilla Calamity Janella (Martha Jane Cannary) voisi olla pikkuisen samaa näköä ministerimme  kanssa. Kuva alla:



Antakaa meille fossiileille edes reilusti etumatkaa ennen kuin hoitelette meidät pois kuleksimasta ilmastotavoitteidenne mukaisella elinkustannusten nousulla!


  ***
Lisättyjä kuvia: 

Ylemmissä kahdessa kuvassa on Calamity Jane. Alemmassa kuvassa on Annie Oaklay. Tiukkoja naisia kovassa aseiden ja ukkojen mailmassa!






2 kommenttia:

QroquiusKad kirjoitti...

Kyllä tuossa alemmassakin kuvassa taitaa poseerata Mestariampuja-Annie Oakley.
Calamity Jane oli kauhistuksen paljon rumempi.

intrigööri kirjoitti...

Lienet oikeassa, mutta kuukkelin kuvahaussa joissakin kohti väitetään tuota alempaakin kuvaa Calamity Janeksi.

On se pirskatti Sanna nätimpi kuin nuo kaksi historiallista ruudinsavuista naista. Laitan lisää kuvia, että tää missikisa sotkeutuisi lisää.