20.4.2020

Ilmaisia maskeja?


Tawallisesti  luotettavana pidettyjen uudislähteiden mukaan kansainvälinen kohuliikemies Porsche Bentley jakaa noin miljoona paperikassillista kiinalaisvalmisteisia hengitysmaskeja ilmaiseksi köyhille eläkeläisille, asunnottomille ja muille vähäosaisille luonnollisille henkilöille. 

Kyseinen liikehenkilö PB lienee luvannut pestä kaikki maskit koneessa pesuaineen kanssa pikapesuohjelmalla, etteivät ne aiheuttaisi allergisia tai muita kirpeitä reaktioita saajissaan.

Ei siis pidä yllättyä, jos kotipolullesi kurvaa jokin pikkuisen parempi henkilöauto, mistä nousee julkisuudesta tutun näköinen iloinen antaja kestopaperikasseineen. On puhuttu, että lahjoitukseen kuuluisi myös rulla kaksikerroksista huussipaperia, mutta tältäkään osin jutun faktoreita ei ole tarkisteltu.

Kassin sisällön ovat tiettävästi hyväksyneet Alapölläkän Urosmarttojen Jälkeläiset ja etenkin eläkeläisistä usein huolehtiva, mutta aina vaatimattoman  salaperäinen Valtakunnallinen Vanhusten Puhelinystäväyhdistys. Kassien jakaminen saattaa alkaa jo wapulta, mutta maskien kuivatus pesun jälkeen saattaa kestää vähän aikaa.

"Yhteistyön ja auttamisen henki on joukossamme iloinen ja vahva", lahjoittaja hra PB vakuuttaa. "Kallista kaukomailta tuotettua kriisiaikojen tavaraa ei saa heittää kaatopaikalle! Emme jätä tarvitsijoita yksin", hän toteaa lopuksi.



Ei kommentteja: