16.4.2020

Väärin nähty!

Näetkö tässä kuvassa viisi uhalla komiata naisministeriä? Väärin nähty! Kuvassa on kyllä viisi ministeriä, mutta sukupuolella ei tässä potretissa ole mitään tekemistä minkään kanssa. Kuvassa on vain viisi henkilöoletettua ja sillä Voooque!




Tämän hallituksen tavoitteena on tehdä suomalaisista ja muista täällä asuvista henkilöistä sukupuolineutraaleja hallintoalamaisia uudistamalla heidän henkilötunnuksensa kaikissa virallisissa asiakirjoissa, maksoi mitä vain

Samaan konkkaan se vie kuin koronankin torjuntatoimet. Miljardit vain toistensa perään Kankkulan kaivoon. Antaa mennä, kun on alamäki taas!



Mutta ei mitään uutta auringon alla. Aurinko nousee idästä, kuten toveri Maonkin aikoihin. Kuvassa on joukko vanhan hyvän ajan ajan sotilashenkilöoletettuja, keskellä on kai joku nuorekas naisministeri. Kas siinäpä mallia nykyiselle Suomelle.



Seuraammeko ehkä Alte Kameraden -tyyliin Saksan mainiota huumoria tihkuvaa esimerkkiä? Kyllä saksalaisesta huumorista kertovassa kirjassa on muutakin kuin kannet. 

Valinnanvaraa löytyy vaikka Voooquen kanteen. Värikästä kretonkia vain kehiin. Kyllä me vielä tästäkin selvitään, edes osa porukasta!



***


Ei kommentteja: