7.7.2020

Ei jalkapantoja


Feministinen hallituksemme on keksinyt tehokkaan keinon kiertää ikäviä tehtäviä. Sillä kai ikävyyksistä pääsee, kun ei tee niille mitään.

Kielteisen turvispäätöksen saaneille ei sisämininisteri Ohisalon mielestä liene järkevää, eikä kustannustehokasta määrätä teknistä seurantaa jalkapannan avulla. Poliisikin on jo hylännyt kännykkäseurannan. Entä mitä sitten?

Sitten ei mitään. Järkevää ja kustannustehokasta ei liene myöskään se, että maassa ajelehtii tuhansia kielteisen turvapaikka- ja oleskeluluvan saaneita. Toiset heistä uusivat hakemuksiaan uusimasta päästyäänkin. Järki on siitäkin kalliista sotkusta kaukana.

Miten tehokkaasti toimii hallitus, joka mieluusti jättäisi koko asian sillensä?  Maahanmuuttajia haalitaan kuitenkin Suomeen kaiken aikaa, vaikka  terroristileiriltä. Seinät ovat leveällä ja katto korkealla kaikille tulijoille kuin  aikoinaan oli suurella demaripuolueella.

Kantasuomalaisia seurataan kyllä teknisesti ja hyvinkin aktiivisesti ainakin kun ja jos he tarvitsevat sosiaalisia tulonsiirtoja. Jos ei tee määrätyjä temppuja ja liikkeitä, rahantulokin vähenee tai jopa joksikin aikaa lopahtaa.

Auttaisiko sossurahan katkaisu ja kunnollisen kotimaahan kotiuttamisrahan maksaminen teoreettisille poislähtijöille tässä tapauksessa? Vastuu ongelman ratkaisemisesta kuuluu ilman muuta poliitikoille.

Vaan jospa Suomi onkin oikeasti ruusunpunainen unelma, jossa loputon määrä maahantulijoita elää kantisten kanssa sopuisasti ja rikastuttavasti maailman tappiin asti? Täällä ei varmaankaan tarvitse välittää mistään paskemmista asioista, kuten esimerkiksi valtion ja kuntien valtavien velkojen maksusta. Kansalaisten turvallisuus - mitä siitä?

Intrigööri ei ole sörköttelemässä jalkapantaa kenellekään, sellaisesta rangaistuksesta säädetään rikosseuraamuslaissa. Jotain kuitenkin tarttee tällekin ulkomaalaisasialle tehdä, ellei sitten heitetä tyyten lusikkaa nurkkaan ja unohdeta hallituksen koko uskottavuus? 

Ai mikäkö? Ehkä hallituksen uskottavuus onkin vain sosiaalinen tai jokin outo intersektionaalinen konstruktio, jospa se on pelkkä kuvitelma?



2 kommenttia:

Nils- Aslak kirjoitti...

No, mutta kun! Jossain lehdessä haastateltiin nuorta irakilaismiestä Kreikan pakolaisleirissä, missä hän oli perheensä kanssa odottamassa pääsyä Eurooppaan (Suomeen).

Tämä mies oli ollut jo aikaisemmin turvapaikanhakijana Suomessa, mutta ottanut vapaaehtoisen paluun korvauksineen (2.000- 5. 000 € tms). Tuollaiset summat vastaavat irakilaisten monen vuoden keskipalkkaa.

NYT HÄN OLI TULOSSA KOKO PERHEEN KANSSA HAKEMAAN LISSÄÄ RAHHAA! Tai sitten turvapaikan saamisen miljoonien potti kaikkille ja ilmainen lomareissu koko loppuelämäksi.Suurin osa ajasta asutaan silti halvassa Irakissa, täytetään netissä rahapapereita ja uusilla mööpeleillä kalustettu asunto vuokralla.Vähintäänkin vuosien makoilu ja paapominen Suomessa.

intrigööri kirjoitti...

Tuo irakilaismies on varmaankin vilpitön Suomen ystävä? Jospa Ohikka & Co. pölähtää pian hakemaan hänet tänne jetillä pesueensa, sekä perheen lähisuvun ja kaikkien kertyneiden kasvattilasten kera?

Voisivat nuo intersektionaaliset ministerit sen verran järkätä teknistä seurantaa, ettei Suomen maksamia apurahoja kusetettaisi mennen tullen ja moneen kertaan.

Olen kyllä joskus aatellut, että nohevimmat siirtolaiset voisivat hakea paalua yhtäaikaa sekä Suomesta että Ruotsista. Vai koskisiko sellainen pikku jekutus jo useampiakin maita.

Toistaiseksi tää on vain luulo. Mutta ruåtsalaisillakin on aika usein siniset silmät. Italian mafiat taitavat toki vieläkin johtaa suurta EU:n kuppauskilpailua?