12.7.2020

Tuppurainen tiukkana



Eurooppaministeri Tytti Tuppurainen EU:n elpymisrahastosta: 

"Suomi vie tavoitteitaan eteenpäin määrätietoisesti. 

Ihan helposti emme anna periksi. Sopu on kuitenkin tärkein päämäärä!"

Linkki Hesarin juttuun.


***

4 kommenttia:

J. Jörgensen kirjoitti...

Haluaisin kyllä itse asiassa kuulla, mitkä Suomen tavoitteet asiassa ovat. Löperösti on esitelty, että rahaston pitäisi olla enemmän velkapainotteinen. Siis 'pitäisi', 'painotteinen'! Tuommosille puheille komissiossa vain nauretaan räkäisesti. Tämä on niin suuren mittaluokan asia Suomelle, että siitä on järjestettävä sitova kansanäänestys. Vaan eihän ne ryssälän perseennuolijapoliitikot uskalla semmoista järjestää. Äänestyksen tulos kun olisi kyllä jo edeltäkäsin täysin selvä.

intrigööri kirjoitti...

Suomessa ei ainakaan uskalleta järjestää yhtään kansanäänestystä. Sehän olisi askel järjen ja samalla harvainvallan murenemisen suuntaan.

Elvytys ei enää riitä, unioni pitäisi parantaa edes jokseenkin terveelle pohjalle. Se meinaisi itsenäisten jäsenmaiden yhteistyötä vain niissä asioissa, mitkä ovat kaikille oikeasti hyödyllisiä.

EU oli susi jo syntyessään, liittovaltiota ei tule. Jäsenmaiden velkamäärä on jo nyt täysin kestämätön tai lähes kestämätön. Feikkirahasta on toisaalta kysymys, mutta ei leikkirahasta, koska velat karhutaan aina aikanaan takaisin, kuka sen tekeekin.

On turha kälättää EU:n kestävästä kehityksestä, koska sellaisesta ei ole edes kunnollista suunnitelmaa.

OTU kirjoitti...

"Suomi vie tavoitteitaan eteenpäin määrätietoisesti.

Ihan helposti emme anna periksi."

Mutta kun olemme malliksi vähän nassuttaneet, niin annamme periksi, niin kuin aina ennenkin.

intrigööri kirjoitti...

Ei ministerinkään tarvitse olla täydellinen ihminen, mutta pahimmat pölleröt ovat jo osoitus siitä, että puolueissa suorastaan halveksitaan äänestäjiä.