28.12.2020

Mamuvirasto ylittää itsensä




Erityisasiantuntijat ovat kaiketi mamuviraston erityisessä suosiossa, koska kahtena viime vuotena heikäläisille myönnettiin Suomesta oleskelulupia enemmän kuin ko. luvista tuli hakemuksia. Jos mielipide tässä sallitaan, tuo on jo melko tehokasta toimintaa!

Seuraavat tiedot on poimittu Turun Sanomien jutusta, missä ei jostain syystä mainita lainkaan kokemusasiantuntijoita. Jutussa kyllä muistetaan mainita, että kysymys oli ensimmäisistä hakemuksista, mutta ei kerrota montako hakemusta oleskeluluvan hakija voi kaikkiaan jättää. Ehkä rajattomasti, koska rajat eivät Suomessa tiemmä ole koskaan kiinni?

Viime vuonna 2019 tammi - marraskuussa erityisasiantuntijat jättivät 1 677 ensimmäistä hakemusta ja heille myönnettiin 1 791 oleskelulupaa. Päätöksiä päkistettiin kaikkiaan 1801.

Koronatauti laski erityisasiantuntijain oleskelulupahakemuksien määrää tänä vuonna tuntuvasti. Tammi - marraskuussa 2020 erityisasiantuntijat jättivät 781 ensimmäistä oleskelulupahakemusta ja heille myönnettiin 826 oleskelulupaa. Päätöksiä tehtiin yhteensä 842, joista 16 oli kielteisiä.

Mamuvirasto kertoo, jotta tänä vuonna erityisasiantuntija saa oleskeluluvan keskimäärin kahdessa viikossa. Viime vuonna luvan saaminen kesti keskimäärin 45 päivää. Kun kehitys kehittyy vielä, oleskeluluvan saanee jo ennen kuin sitä edes ehtii hakea?

Linkki TS:n alkuperäiseen juttuun.


***

4 kommenttia:

Ihmettelijä kirjoitti...

Hyvä että kehitys kehittyy, seinään pää ja uudellen. Kyllä siitä hyvä tulee.

Risto Jääskeläinen kirjoitti...

Taaskaan juttu ei olisi tarvinnut kuin peukutuspainikkeen. Vaan toivotetaan nyt sitten kirjoittajallekin oikein onnekasta loppuvuotta.

intrigööri kirjoitti...

Kannustakoot mamuviraston uskomattomat saavutukset meitä yhä suurempiin ja suurempiin ponnistuksiin itseämme säästämättä Suomen kansoittamiseksi kaiken maailman erityis- ja muilla asiantuntijoilla!

Pääasia on, että kaikki erityisasiantuntijat ovat väestöpohjaa rikastuttavasti lähtöisin ulkomaalaisia. Olemme pitkällä marssilla jutaamassa tulevaisuuden Sekopää-Suomea kohti...

Ai niin, mutta mehän ollaan jo ideologisesti melkein siellä perillä!

intrigööri kirjoitti...

Nostan Ristolle peukkua toivottaen onnekasta loppuvaa vuotta, vaikka ilmaston vakiointitoimet voivatkin joidenkin mielestä mennä rasismin puolelle.

Olisi ehkä helpompi hoksia, jos ympäristöä ja ilmastoa turmeltaisiin fasistisesti. Ympäristön kommaroinnista on Suomen itäpuolella runsaita ja karuja esimerkkejä. Ääriliikkeet ovat kyllä aina pahasta!