29.1.2021

Älytesti edustajille?

 



lehtiotsikko:

No tajusivat ne lopulta, mitä kansa tahtoo! Pitkään met on haluttu, että kaikilla kansanedustajilla ja sitä tehden ministeri-kanistereilla teetettäisiin jokin tolkullinen älykkyys- ja soveltuvuustesti.

Äänestäjällä ei ole vaaleissa minkäänlaista kuluttajansuojaa, vaan tärkeän valintansa joutuu useimmiten tekemään nopeasti löysien puheiden ja / tai mainostoimistojen katalien hehkutusten varassa.

Sekään ei aina auttaisi jos äänestäisi vain jo kokenutta edustajaa, sillä henkilön oma tilanne voi äkisti muuttua. Näin on! 

Ainakin kerran vaalikaudessa olisi immeinen testattava ja erityisesti silloin, jos  edustaja siirtyy suoraan EU:n leipiin ja leivonnaisiin, sillä ne vievät helposti mielen mennessään!

Nimim: Kenen lauluja laulat?


***

Onko sitä Tyttiäkään ole tarkemmin testattu? Ja millä tavalla? Mutta mistä minä sen tietäisin? 

Ja onpiko se kotimaani jatkossakin Suomi vai joku muunpuolinen? Entä onko  tässä alla oleva tapitus kuin Euro-Sauronin silmä?



Suomalaisen politiikan taitolaji on vuosikymmeniä ollut rähmällään olo. 

Tarvittaessa rähmällään osataan könytä moneen  suuntaan 
yhtä aikaa. 

Eikä äänestävä kansa ole ikinä siitä tietääkseenkään.


***

Kestävää maahanmuuttoa



Sama se, onko maahanmuutto Suomeen sosiaalista, työperäistä, leväperäistä tai jotain muuta. Tärkeintä lienee, että maahanmuutto on kestävän kehityksen mukaista. 

Tällöin kestävä maahanmuuttaja tai siirtolainen tai pakolainen tai se joku muu ei lähde täältä pois kulumallakaan! Ei ainakaan niin kauan kuin rahaa riittää. Riittäähän sitä, koska reilut sossurahat revitään suomalaisilta.
 
Kun rahat  aikanaan loppuvat, koska lisää ei kunnolla tienata, suomalaiset lähtevät ensin, johonkin. Kiltit pääsevät kai johonkin taivaaseen, tuhmat menevät melkein mihin vain.

***

2 kommenttia:

Veijo Hoikka kirjoitti...

Oma kansa ensin - ajettelu on vahingollista, sanoi Tytti.

Tytti voisi sitten ottaa perustellen kantaa kansaa pienempien yksiköiden ensin-ajtteluun.
Tytin oma puolue ensin. Tytin oma äänestäjäkunta ensin. Tytin oma perhe ensin. Tytin omat lapset ensin. Tytin oma asema vallan huipulla ensin. Itse Tytti ensin.
Kaksi jälkimmäistä eivät ole vahingollista ajattelua, koska noita aiempia ei voi pitää kurissa ilman Tyttiä.

intrigööri kirjoitti...

Näitä tytteleitä katsellessa ja kuunnellessa on jo vaikea muistaa, että ennen suurin osa demareista oli suunnilleen täyspäisiä, kuten kaikista muistakin ihmisistä.