30.4.2021

Mikrolla pää kuumaksi

 

perusjuttu 2.9.2018  /  uusinta 30.4.2021Huippaako hiukan? Kuuletko ehkä outoja ääniä? Näin on käynyt vuodesta 2016 lähtien diplomaateille USA:n lähetystöissä Havannassa ja Pekingissä. Nyt sama ilmiö kiusaa jo Valkoisessa Talossakin.

Diplomaattien kurjien oireiden ja jopa aivovammojen aiheuttajaksi epäillään mikroaaltoasetta, kertoo Iltalehti

Mikroaaltoaseet ovat todellisia. Ne ovat kehitelmiä joka kodin mikroaaltouunin tekniikasta. Amerikkalaiset ovat itse olleet täysillä mukana toisten ökyvaltioiden ohella kehittelemässä moisia aseita ja vaikka minkämoisia muita sotaisia vimpaimia. 

Tehokkaimmilla mikroaaltoaseilla tiemmä pudotellaan esim. lennokkeja, miedommilla hajotetaan mielenosoituksia tai häiritään vihulaista palvelevia virkahenkilöitä.

Intrigöörin blogissa sivuttiin mm. mikroaaltoaseita viitisen vuotta sitten. Jos asetekniikan kehitystä yrittää kuukkeloida vain tältäkin osin, vajoaa semmoiseen suohon, että oma pää alkaa humista. Jätän sen väliin, koska uutta ja oikeaa tietoa aseista ei netistä kumminkaan löydä. 

Kopsin tähän alle vanhan mikroaseita koskevan pätkän. Linkki koko silloiseen postaukseen on tässä.


Miekkarit hajalle


(1.8.2013) Lopuksi vielä lisää mikroilua ja ikäviä uutisia eräiden extremelajien, kuten rajujen miekkareiden ja mellakoiden harrastajille. Jos poliisin kehotus hajaantumisesta on tähän asti vain naurattanut, se kannattaa piankin ottaa tosissaan ennen kuin olo käy tukalaksi, vähän semmoiseksi kuin olisi joutunut entisen kissan lailla mikrouuniin. 

Jenkkilän uusi mellakanhajoittaja, järeillä mikroaalloilla toimiva aktiivinen torjuntajärjestelmä voidaan asentaa autoon. Ase pakottaa sen kohteeksi joutuneet ihmiset kaukaakin nopeasti pakoon äkillisen kuumuuden aiheuttaman tukalan olon takia.

Tämä Active Denial System ei kuulema ole suorastaan ihmisille vaarallinen. Yhdysvaltain armeija on "ystävällisesti " kokeillut aseen kehitystyön loppuvaiheessa aseen vaikutusta yli 11 000 ihmiseen, joista kuulema vain kaksi tarvitsi pientä lääkintää. Huh!

Asetta sanotaan kehitellyn yli 15 vuotta, sen kantama tai vaikutus on enimmillään kilometrin (!) verran. ADS-systeemin lähettämät säteet ovat mikroaaltoja, joiden taajuus on lähes satakertainen kodiin mikrouuniin verrattuna. Mutta ei hätää:

Mellakanhajottajan lähettämien mikroaaltojen energia on suuri, mutta lohduttavaa on kai, että aallonpituus on niin pieni, eivätkä lämmittävät aallot tunkeudu syvälti ihmiseen. Tämän pitkään ja kalliisti kehitetyn ominaisuuden sanotaan tekevän säteistä lähes vaarattomia, mutta pois semmoisen avoimen uunin edestä olisi lähdettävä ja vilkkaasti. Kaikenlaista kivaa ne valtiot verorahoilla meidän parhaaksemme kehittävätkin!

Venäläisiltäkin löytyy vähän jyräkämpi mikrouuni, ja mitäpä ei löytyisi, kuten kiinalaisiltakin. Joku tuhmis on saattanut kehittää häirintälaitteesta kätevän matkamallin, jollaisella on ehkä kiusattu jenkkilän diplomaatteja. 

Venäläisillä oli kai olemassa salkkuun sopivia ydinlatauksiakin, niin kerrottiin? Pitää lopettaa, ettei tässä pluiskahtaisi tyyten rosvosektorille eli  vale- ja höpöjuttujen pyörteisiin. 

Lisäys: Valehöpöä olisi esimerkiksi, jos alkaisin julkisesti epäilemään ilmastonmuutosta tai monikulttuurisen maahanmuuton kaikenpuolista rikastuttavuutta. EU:n arvosteleminen olisi ihan kamalaa tai viherpunapopulisteista puhuminen, demarit siihen sakkiin mukaanluettuina... Muista puolueista löytyy sitten muita populisti-liskoja.2 kommenttia:

Risto Jääskeläinen kirjoitti...

Ei minulla ole tästä mitään erityistä viisautta, olenpäahan vain ihmetellyt uutisia. Suurlähetystöön kohdistuva säteilytys vaikuttaa jokseenkin uskomattomalta, koska kaipa sitä jenkellä on tunnistimia, joilla säteily voidaan havaita? Vai olisiko sitten kehitetty niin monikanavainen ja optimaalisesti kallossa resonoiva säteilytyyppi ultraäänineen, ettei sitä kokonaisuutta havaitse millään yhdellä mittarilla?
Se yksi P-Koreassa vangittu turistiopsikelija, joka tuli sieltä takaisin suht'koht aivokuolleena, sai minut ajattelemaan, että olisiko poloista seinäposterin pöllijää käytetty koekaniinina. Ultraääntä tai mitä tahansa säteilytystä olisi voinut käyttää reippaasti, kun ei olisi ollut mitään mittareita todistamassa kidutuksesta. Kemiallisestikin aivot saadaan sekaisin, mutta siitä jäänee aina jotain jälkeä ruumiinavaajille, jos osaavat etsiä.

Täytyy toivoa, etteivät moiset säteilyttimet tule katukauppaan.

intrigööri kirjoitti...

Tuollaisia suurlähetystötason ongelmia luulisi tutkittavan kiivaasti. Ei oo mullakaan tarkempaa tietoa kuin se, että ihmisten elo ja olo saadaan etäältäkin pahaksi ja tukalaksi. Jonkin kohteen säteilytys pitäisi tosiaankin pystyä mittaamaan?

Ihminen on peto keksimään kaikenlaista ikävää toisille ihmisille. Jospa tuhmat venäläiset ovat keksineet jotain ihan uutta? Siellähän tutkittiin jo NL:n aikoina vaikka mitä hurjia juttuja, joiden tutkimuksiin ei aikoinaan olisi lännessä löytynyt rahaa. Kommarit ja natsit olivat aikoinaan kiinnostuneita hyvin oudoista asioista.