9.4.2021

Marinin maskikauhua


Kohta avataan Suomi!





Entä jos tauti iskee taas?





Eikä se varoittele...











KÄÄÄÄK!



😱

2 kommenttia:

Joppos123 kirjoitti...

Samariinilla on ollut ongelmia tuon maskijutun kanssa koko ajan. Välillä se on kosmeettinen juttu ja välillä se ainoa joka pelastaa meidät.
Vaimoni on ollut duunissa korona-osastolla ruljanssin alusta lähtien ja hänen mielipiteensä on, että maski ei oikeasti suojaa muita kuin ympärillä olijoita ja heitäkin rajoitetusti.
Nyt puhun kirurkigisista maskeista.
Maskit antavat toki pahimmille hysteerikoille pikkuisen mielenrauhaa ja onhan asia poliittinen lyöntiase.
Itse en ainakaan tietääkseni ole saanut "tappavaa" tautia vaikka altistun päivittäin vaimoni kautta.
Koronasta on ainakin Suomessa tehty olkiukko jolla kalastellaan valtaa.
Kuviesi sariini on oiva esimerkki siitä kuinka täysin lahjaton, kyvytön mutta äärimmäisen vallanhimoinen pissis yrittää hyödyntää tilannetta kohti eräänlaista diktatuuria.
Vaaliensiirto oli osa 1. Suunnitelmaa.
Osa 2 oli suunniteltu " liikkumisrajoitus" jossa kuitenkin ei olisi rajoitettu mitään mutta olisi näytetty hauista.
Osa 3, viikko edellisen jälkeen "lupa viettää juhannusta omalla mökillä"
Mitä ihmettä se koppelo meinaa?
En ole,enkä aio kysellä siltä femakolta lupaa lähteä mökilleni ihan tasan milloin on tarvetta.
Sariinilla alkaa mennä valta päähän ja se juovuttaa.
Pitää aina muistaa ettei valta ole mitään ellei sitä käytä väärin.

intrigööri kirjoitti...

Voque-poliitikot ovat suunnilleen yhtä lystikkäitä kuin pienen maamme julkispuolen pääjohtajapiireihin jostakin aidan raosta luikkinut eräs viikaroitsija. S.Mariini on melko siistin näköinen muija, mutta ei sekään hirveesti lämmitä, sillä S.Mariinilla pitäisi olla kaitsija, vaan omasta puolueesta sellaista ei kykyjen puuttuessa löydy.

Oon aikaisemminkin pahoitellut sitä, ettei politiikasta enää osaa kirjoitella ilman puujalkaa eli huonoa huumoria. Politiikan kanssa jouduin ennen väkisinkin tekemisiin, vaikka se ei silloin edes suuresti kiinnostanut, olipahan vain pakkopullaa tai -leipää.

Sen kuitenkin joutuu toteamaan, että politiikassa oli ennen paljon erilaisia tolkullisia ihmisiä eri puolueista. Kyllä niille hyvin uskalsi selkänsä kääntää. Kusettajiakin oli vain vähäsen, nykyaikaan verrattuna.

Demarien typerä joogailu femareiksi on todella tuskaista katseltavaa, kuin painajaista belsepuupin tositeeveestä. Kepu oli kauan yksi maan kantavista voimista, mutta nyt sekin romahtaa kuin ikivanha risuaita.