9.11.2016

Merry Trumpmas!Kansa äänesti, mutta nyt
pulinat vasta alkavat.

Intrigööri luuli vielä kesällä,
ettei voi tulla tällaista
joulua. Niin tässä
vain taitaa käydä.

***

Lisäys: Hillary Clintonin tappiolle on jo esitetty monta syytä. Yksi syy oli se, että raju vaalirumba vaatii kovaa kuntoa, mitä rouva ei aina esittänyt. Presidentin pitäisi virassaan olla vahva, joten äänestäjiä karkotti ehdokkaan ehkä etenevä heikkous? Linkit tuubiin, yksi ja kaksi.


Lisäys: Joku ottaa politiikan ihan tosissaan, youtube.

4 kommenttia:

Yksi Turkkulaanen kirjoitti...

Antaas kattoa, ei olisi ensimmäinen kerta kun Yhdysvaltojen presidentti murhataan. Ja 3/4 Yhdysvaltojen murhatuista presidenteistä on ollut republikaaneja, joten tämä olisi luontevaa jatkoa historialle.

intrigööri kirjoitti...

USA:n pressan turvatoimet ovat kyllä mahtavat, mutta päättäväiseltä tappajalta on ketään paha suojata. Ei viitsisi töhriä pirua seinälle, mutta eräissä piireissä on paljon kokemusta itsemurhapommeista. Semmoista räjähdettä voivat ikävä kyllä kantaa vaatteiden alla myös lapset, huumattuina ja/tai hämättyinä.
Muuten Trumpista voisi jopa tulla amerikkalaisille paras presidentti aikoihin? Reagankin kunnostautui nutistaen lopulta Neuvostoliiton melkein pelkällä näyttelijän pokerinaamalla.

Risto Jääskeläinen kirjoitti...

Trump on katsomaton kortti. Toivotaan, että siinä on se Reaganin pokerinaama.
Mistä muuten sikiää näitä huonoja häviäjiä, jotka protestoivat äänestystuloksia? Olisiko kyse kuplassa elävistä, joita todellisuus pääsi tönimään?

intrigööri kirjoitti...

Melkoisen "diilin" Trump itselleen ja republikaaneille järkkäsi. Joitakin isoja muutoksia lienee tulossa, ehkä USA:n maailmanpoliisin rooli vähän hiipuu? Noinkohan taviskansallekin voidaan kotouttaa töitä halpamaista?
Minäkin tänään mietin, että Clintonin kannattajat ovat olevinaan jonkin sortin demokraatteja, mutta demokratia pääsi monilta heti unohtumaan, kun vaaleissa tuli pahasti takkiin. Rumaa osumaa otti ainakin suomalainen ns. vastuullismedia, jolta unohtuu kokonaan se vastuullisuus.