24.8.2017

Demaritanttojen ruiskautus

Intrigööri on ollut ihmeissään ja vähän pahoillaankin vanhan mahtipuolueen demarien surkeudesta. Demareilla on puheenjohtajan valinta mennyt monesti lähihistoriassa reisille, siitäkö lienee kysymys?

Alamäki ei oikene ainakaan pressaehdokkaiksi pyrkivien demaritanttojen suuresta oivalluksesta, minkä mukaan terrorismia pitäisi torjua laittamalla kehitysapuun semmoiset sata miltsiä lisää.

Tunnemmehan kaikki pääosin suomalaisen kehitysavun ylvään historian. Kehitysapuun on kaadettu vuosien mittaan miljardi poikineen. Tuloksiakin on tullut, ainakin loputtomasti laihoja ja paljon mitättömiä, mutta kaikki rahat on tarmokkaasti käytetty. Tässä linkki ulkoministeriön sivuille.

Syytä demarien liukumäkeen taitaa olla esimerkiksi siinä, että puolueessa rikottiin lasikattoja liian innokkaasti ja puheenhoitaja Antti Rinne putosi katosta läpi. Kun jokin asia tuntuu oikein voimaannuttavalta, se menee helposti överiksi. Demareista puolueena onkin tullut feministisiä, femareita. Nykyfemakointi on kuitenkin perin erilaista kuin ennen, kuten demarointikin.

Lievää hämmennystä aiheutti vastikään femaripuheenjohtaja Rinteen yllytys synnytystalkoisiin. Mutta eihän sekään ollut järin omaperäistä. Vauvoja kannusteli tekemään aikanaan myös kepulainen ex-pääministeri, nykyinen pressaehdokas Matti Vanhanen. 

Kansan synnytystalkoot ovat vuosien varrella olleet monien diktaattorienkin pienessä mielessä. Turkin Erdokankin toivoi taannoin turkkilaisten lisääntyvän edelleen ponnekkaasti, myös Saksassa ja muualla Euroopassa. 

Puhuinko puppua, kun lasikatoista mainitsin? Linkitän demaritanttojen veret seisauttavaan ja puolueen rappiosta pieniä etiäisiä antavaan rappiin, videoon vuodelta 2007.


Video tehtiin aikana, jolloin suuri taantumakaan ei meitä vielä kourinut. Kyllä nyt kourii: Miljoonalta suomalaiselta on jo kuppi nurin. Linkki Länsiväylään.


Tuula Haataisesta uusi Halonen?


Timo Haapalan juttu.

Presidenttiehdokkaita tulossa paljon lisää!


***


2 kommenttia:

Risto Jääskeläinen kirjoitti...

Huolestuttavaahan vanhalle ja kunnianarvoisalle puolueelle on, kun sen kannatus hiipuu oppositiossa. Sosialidemokratia on sosialismia ilman sosialismia. Siihen saattaa sisältyä jokin uskottavuusjuttu?

tv. Risto

intrigööri kirjoitti...

Demarit ovat yleensä mokanneet puheenjohtajavaalinsa. Niin kävi viimeksikin,. Jutta olisi ollut opettavaisen ministerikautensa jälkeen hyvässä iskussa puheenjohtajaksi.
Muut demarinaiset eivät kyllä ikinä ota kynttilää vakan alta, vaikka koko koppa olisi tulessa. Nato-Liisankin kannanotot kaikkiin asioihin osataan kyllä ennakoida, se natsittelukin. Liisa vain ei taida tietää, ettei natsia tai pirua saisi kutsua ääneen monta kertaa, sillä sellainen voi löytyä omasta kaapista!
Isokalliokin näkyy olevan demareista huolissaan: http://blogit.iltalehti.fi/kalle-isokallio/2017/08/27/rampa-ankka/