18.12.2017

Iloista ja mystistä joulua!


Jouluun on vajaa viikko aikaa, eivätkä joululaulut ole vielä alkaneet tökkimään. Se johtunee siitä, ettei radio ei ole ollut aina auki, kuten intrigööri yleensä itse on, mutta kyllä se siitä. 

Intrigööri toivottelee kaikille tässä blogissa käväisseille, sekä muulle blogiporukalle iloista joulua ja reipasta uutta vuotta!

Jos joutoaikaa jouluna jää, voipi katsella vaikka Netflixin mystistä tarjontaa: 

Edellinen postaus tässä blogissa on ufohenkinen ja nyt siellä jenkkilän tuutissa olisi aika kiinnostava tämänvuotinen juttu ufoista eli "Tunnistamaton totuus", Unacknowlegend. 

Ufoihin uteliaasti suhtautuvia ihmisiä on paljon kaikissa kansalaisryhmissä. Mutta kaikki ufot eivät kuulema ole oikeita, on niitä valeufojakin! Se on vähän samanlainen asia kuin se, etteivät kaikki Venäjän röllit ole oikeita, on niitä hesareitakin.



Lisäyslinkki blogiin 21.12.2018, ufojen ystäville.



***


Jopa ufojakin huimempaa voisi olla "Isojalan matkassa" eli olla itse bigfootin jäjillä. Jos Kanadan laajoissa, asumattomissa ja vuoristoisissa kansallispuistoissa pyörisi laumoittain meille täysin tuntematonta lajia olevia isojalkoja, oikeasti isokokoisia, sehän olisi jysäriuutinen. Median päivittäiset isosuu Trumpin hirmuiset pahisuutiset olisivat silloin perin nössöä kamaa.


Isojalkojen naamojakin tuossa 2017 dokumentissa puskissa vilahtelee. En tiedä mitä kuminaamariukkoja ne ovat, mutta jos jutun päätekijä on itse kavereineen parikymmentä vuotta tömistellyt kaukaisilla korpimailla isojalkojen jäljillä ja joskus joutunut niitä pelkäämäänkin, jotain tujua siinä luulisi olevan takana. 

Isojaloista, jeteistä ja muista oudoista otuksista on hurjasti tarinoita ympäri maailmaa. Edellisessä katsomassani isojalkajutussa todettiin, ettei sellaisia olentoja ole, mutta Himalajan jeti saattaisi karvanäytteiden perusteella olla karhu, jääkarhun kaukainen sukulainen. 

Naapurissa Venäjälläkin on omat runsaat tarinansa erämaiden oudoista olennoista. Noiden olentojen on myös väitetty vierailevan täällä toisesta ulottuvuudesta. Todisteita ei silloin paljon jäisi, ei edes kunnon karvatupsuja.

Baskeilla on omat ikivanhat kertomuksensa karvaisesta metsäläisestä Basajaunista. Basajaun saa tarinoissa kaukaista taustaa neandertalin ihmisen kanssa, mutta onhan meilläkin nykyihmisillä ripaus samaa alkuperää. Linkki 1.  Linkki 2.

Onneksi ei meillä Suomessa ei ole metsissä kuin susia, karhuja, hirviä ja ilveksiä niin että livettää. Onhan siellä vielä harvakseltaan viherkansaa ja muita ylettömän tiedostavaisia kauhistuttavia huonontapaisia impivaaralaisia alkuasukkaita, intrigöörinkin hyviä lajitovereita.

***

Kun vuosi vähenee, pitää erityisesti kiittää Pixabayta kuvista, niitä on tässä  blogissa paljon. Jos ufoja, alieneita tai isojalkoja tulee vastaan, vedän heti ja laukaisen. Lupaan laittaa kuvista kopiot tähän blogiin ja kuvien lähteelle Pixabaylle!



***

3 kommenttia:

Veijo Hoikka kirjoitti...

Hauskaa Joulua ja Onnekasta Uutta Vuotta Intrigöörille!

Vähin elein täytyy vetäytyä joulunalusblogeista joulublögien pariin.

intrigööri kirjoitti...

Veijolle hauskaa joulua ja tulevaa vuotta! Pannaan pian sikaa ja muuta hyvää poskeen.

intrigööri kirjoitti...

Risto Jääskeläisen, Roskasaitti, kommentti oli taas jämähtänyt sähköpostiin. Laitan sen tähän:

Iloista Joulua ja Onnea Uudelle Vuodelle!