17.12.2017

Suomessa oma ufo-ohjelma


Lehdet kertovat, että USA:n hallituksella on miljoonaluokan salainen ufo-ohjelma. Suomi on tässäkin asiassa maailman edistyksellisin maa, sillä meillä on menossa oma miljardiluokan ufoilu, mikä on otettu avoimesti hallitusohjelmaan.

Suomen oma omituinen ufo-ohjelma löytyy asiakirjoista nimellä Sote eli sosiaali ja terveydenhuollon palvelurakenteen uudistus, mihin on vetosäteellä kytketty massiivinen maakuntauudistus. 

Suomessa kansalaiset saavat katsella silmät selällään, kun pääministerikin kurvailee ihan itse puikoissa ilmaa raskaammilla, kiiltävillä lentolaitteilla. Näin on!


***

2 kommenttia:

Veijo Hoikka kirjoitti...

Kyllä ufoja on taivaalla. Yksikin, jonka bongasin oli kuin polkupyörä, jota sotki ihan ET:n näköinen otus. Mihin lie lentänyt, pankkiasioille varmaan jonnekin Euroopan Sydämeen.
Uskaltaisitko muuten hypätä kyytiin mainitsemaasi pääministeriufoon?

intrigööri kirjoitti...

Kyllä minä Sipilän lentohärveliin uskaltaisin, tekniikassa piäministeri on etevä.
Nuorena olin hurjemmissakin kyydeissä, kerran 70-luvulla oli bensa loppua Cessnasta ilmakuvauskeikalla. Minä kameran käyttäjä sen huomasin, toisen siipitankin mittari oli pohjassa ja toinen pikkuisen heilui. Piti kääntyä takaisin kentälle ja katsella varoilta pakkolaskupaikkoja. Kentälle sentään päästiin tankkaamaan. Oltiin siitä aika hissukseen, se olisi ollut lentäjän lupakirjalle hupa, ukko oli meikän silloinen pomo.
Joskus kysyttiin toimituksesta kuumailmapallolla lentämään lähtijöitä. Minä läksin ja yksi tyttötoimittaja, muita vapaaehtoisia ei ilmaantunut. Hieno hiljainen kyyti se oli, muutama kilsa lennettiin tuulen mukana ja laskeuduttiin nätisti pellolle.