28.5.2018

Kommarifillaristit


Ulkoministeri Timo Soinista pitää nyt laittaa julki edes jotain myönteistä, kun jytkyjen isän nykyinen hillopurkki saattaa tyhjentyä, mikäli hallitus heittää lusikan nurkkaan. Soinin kannanotto fillarikommareista ja kaupunkipyöristä Verkkouutisissa on ihan lystikäs! 

Jospa näemme vielä Soinin itsensäkin kommarifillaroimassa naama sinisenä keskiviikkoisin ja viikonloppuisin Vermon suuntaan, kevyesti sähköpyörällä tietenkin?

Soinin kannanotto Irlannin aborttiäänestyksestä sen sijaan ei ilahduta. Itse  tuon asian kommentointi ei kuitenkaan ole meikäläisen heiniä. 

***
Mennä päivänä kummastutti parikin juttua Oikeassa Mediassa. Toinen oli se, missä otsikon mukaan brittihallinto vainoaa kansalaisaktivisti ja -journalisti Tommy Robinsonia. 

Tarkempien taustatietojen puutteessa ei tuota osaa kommentoida muuten kuin sen verran, että moinen meininki on hyvin huolestuttavaa. Stalinin ja Hitlerin haamuja jossain pirun hiilikellarissa saattaa naurattaa?

Ilmaisunvapauden suhteen ei ilahduta sekään OM:n juttu, missä ruotsalainen kirjailija ja poliittinen kommentaattori Jan Sjunnesson on joutunut poliisin kuulustelemaksi, koska hän laittoi pari kirjan kantta julki naamakirjassa.

Huumori on ollut jo kauan hiipuva luonnonvara, paitsi ilkeä ja älytön mukahauska joukkomekastus toisinajattelijoista, mikä ei ole koskaan lystikästä. Julkinen satiiri "vääristä asioista" lienee sitten kovasti arveluttavaa? 

Pienen, mutta sisunsa kadottaneen Suomen sopulistipoliitikot tapaavat yhä vieläkin seurailla Ruotsia kuin lokit troolaria. Hyi olkoon!


***

Ei kommentteja: