15.6.2019

Suden hetki

Vihreiden sotaratsu Pekka Haavisto luovutti puolueensa puheenjohtajan nuijan Maria Ohisalolle. Hän muisteli julki, että puolue eli omaa suden hetkeään vajaat vuosi sitten loppukesällä ja syksyllä.

Intrigööri onnittelee vihreitä siitä, ettei ainakaan susien vuoksi tarvita enää häirintävastaavia. Haaviston mukaan hallituksen ohjelma on nyt kaikkien aikojen vihrein, vaikka on siellä mukana muitakin, niitä ns. puolueita. 

Pelottavaa, mutta totta: Suden hetkiä lienee pian tulossa meille kansallisille taviksille. Päättäjien suuret vihreät teot merkitsevät aina kansalle sutta ja sekundaa, toiselta nimeltään kallista turhuutta.

***

4 kommenttia:

intrigööri kirjoitti...

Kattelin joitakin juttuja vihreiden puoluekokouksesta. Siellä kaikilla näytti olevan mukavaa kuin Putte-possun nimipäivillä. Puolueen tiettävästi pahin vihapuhujakin, räävitön maalaisten pilkkaaja näkyi pääsevän varapuheenjohtajaksi.

No, kylmä syksy on pian tulossa. Putte-possultakin hymy hyytyi, kun joulu lähestyi. Nöf, nöf, nöf...

Risto Jääskeläinen kirjoitti...

Olen luvannut rauhoitusajan uudelle hallitukselle joulun yli. Silti voisi joku kysyä Vihreiden puheenjohtaja Ohisalolta, että mikä Vihreiden politiikassa sattuu eniten köyhiin suomalaisiin. Hänenhän se köyhyystutkijan pitäisi tietää.

Nils- Aslak Näkkäläjärvi kirjoitti...

Noista Ohisalon puheista päätellen kaikki halukkaat saavat tulla ja jäädä Suomeen.40v budjettia tehnyt Erkki Virtanen rusikoi pahasti koko hallitusohjelman. Lähes huijausta.

intrigööri kirjoitti...

Karkeesti arvioiden pelkkää turvaa ja elatusta hakeva mamu maksaa valdelle miljoonan per nenä, kuten kuulema täysin syrjäytynyt kantakirjasuomalainen nuorikin.

Jos nytkin jollakin konstilla haetaan kurdien leiriltä ne päälle 30 mustakaapuista äippää ja lasta, pelkästään se lysti maksaa reilut 30 miltsiä. Ja varmasti tulee sen päälle erityisiä kustannuksia, riskeistä nyt puhumattakaan.

Ai niin, eihän meikäläisten superhyviksien mielestä vuosien ajan kestänyt läpipahaan terroristiyhteisöön kuuluminen ole mikään riskitekijä enää täällä Suomessa. Ei toki?