26.5.2020

Luut kouriin





Anteeksi taas! Seuraavaksi kirjoitan vakavasti:

vakavasti


***

2 kommenttia:

Nils - Aslak kirjoitti...

Ruotsi taitaa onneksi torjua nuo Eeuun yhteislahjalainat. Uutisissa juuri kerrottiin kuinka Ranska oli estänyt 4 miljoonan jo maksetun kasvomaskin viennin Ruotsiin. Ja nyt Macron vaatii Ruotsia maksamaan Välimeren maiden korkeaa elämää. Solidaarisuutta heille, velat ja kuolo meille.

Minulla oli totnäk se korona. Ensin ihmettelin parin päivän hillitöntä ripulia ja putsasin kaiken epäilyttävän jääkaapista. Sitten lehdissä kerrottiin sen olevan koronan oire. Tämän jälkeen alkoi monen viikon kuiva yskä, jollaista en ole koskaan nähnyt. Hengitysvaikeudet olivat selvät ja hieman hermostuttivat, kun ei tiennyt missä vaiheessa olisi aika vetäistä itsensä hirteen tai pahimmassa tapauksessa soittaa lääkärille. Ei tarvinnut tehdä kumpaakaan, parvekkeella istuminen helpotti ja se koko homma loppui aikanaan.

Kolme kuukautta on nyt odoteltu niitä kasvomaskeja, vaikka ympäri maailmaa tulevissa uutisfilmeissä kaikkialla kansat kulkevat maskit naamalla!

Kuka tilaa ja hoitaa sitten ne rokotteet Suomeen?! Sarmanne, Atria, Nokia, Rkioski, Lihakunta?!

intrigööri kirjoitti...

Brittien lähtö heikentää EU:ta paljon, siksikään yhteisvastuita ei pitäisi enää lisätä. Joidenkin muidenkin maiden jäsenyys on pian tylytetty katkolle. Suomen hallituksen akkalauma on silmät onnesta killillään kuin Suomi olis keksinyt koko unionin ja Merkel olisi äiti Gaia vai mikä se nyt oli. Tai onko Macron se äippä?
Vai iski se paskatauti sinuun, onneksi pärjäsit sen kanssa! Minullakin oli aika ankea talvi, vaikka en joutunutkaan vielä eristäytymään. Hengitysvajettakin vähän oli, se johtui kai sitten tupakista. Tavalliset allergiaoireet olivat nekin inhoja korona-aikana.
Se hyöty tästä saattaa koitua, että säikähdin lopulta tupakoista irti, pari kuukautta on mennyt, enkä ole tarvinut nikopurkkaa likikään joka päivä. Eikä tee mieli aloittaa polttamista enää.
Mää kyllä vedin viinaksienkin kanssa tappiin ennen kuin sain sen hulluuden lopetettua. Luoja auttaa kyllä hulluja, mutta pitää siinä itekin jotain tehrä.
Maskipuoli taitaa lopulta järjestyä, mutta avutonta oli valton touhu. Rokotetta suomalaiset saavat varmaan viimeisinä mualimassa? EU kaatuu, mutta velat jäävät.