11.5.2020

Soroksen ikiliikkuja


Jättisarjan ikisijoittaja George Soros rakentaa ikiliikkujaa ikuisista koronavirus- ja pian varmaankin myös ilmastolainoista. Ikuisille eli perpetuaalisille viruslainoille on myös selvä järkiperuste, sillä EU:n yhteiset koronabondit on jo kuopattu sinne, minne myös jamesbondin tuhoamat pahiksetkin on unohdettu.

Massiiviset perinteiset koronalainat tuhoaisivat monien euromaiden talouden ja saattaisivat piankin kaataa koko unionin. Eurounionin pystyssä pysyminen on taas edellytys sille, että mm. EU:n järkyttävän kalliit ilmasto-ohjelmat pysyisivät edes jotenkin vakavilla esityslistoilla. Monta muutakin on ihmeellistä asiaa, joita Soroskin uskollisesti kannattaa.

Kukaan perinteisten ilmasto-oppien kokemusasiantuntijoista ei taputa käsiään edes sille, että virus on nopeasti tipauttanut hiilidioksipäästöjä ja samalla vähentänyt reilusti kaikenlaisia saasteita. Ilma ja vesistöt ovat selvästi  puhdistuneet ja luonto kiittää. 

TM:n juttu puhdistumisesta.

Oikeaoppinen ilmastotaistelija tärisee jo valmiiksi pelosta odottaessaan, että ihmiskuntaa uhkaava paha ja tappava pandemia saadaan kuriin ja mualiman talousjärjestys palaa vanhoille tuhmille urilleen.

Seuraavaksi tarvitaan ikuisia lainoja kuuluisien ruåtsalaisten asuntolainojen tyyliin. Otapa immeinen ja valtio siis vippiä niin että riittää, mutta älä ylitä maksukykyäsi eli elä, kuluta ja nauti tappiin asti! Suursijoittajien kuoro laulaa juhlavaa hymniä.

Siinähän täyttyisi kaikkien suursijoittajien unelma: Melko maltillinen, mutta äärimmäisen vakaa ja loputon korkotuotto pitäisi massit lihavina, vähän kuin taannoin vielä väheksytyt ja nykyisin kadehditut vuokra-asuntojen rahoittajien sijoitustuotot eli ns. Kojamot.

Mitä tässä meikätavis muuta osaa sanoa kuin, että onneksi olkoon Soros! 

Jos joskus yöllä jossain tulee oikein hiljaista, voi kuulla tyynyä vasten, miten tuulivoimalat jumputtavat rahaa. Vai onko se korkotuotto, kun siellä puksuttaa? Luulisi, että hyvin siinä joitakin yhden prosentin tai promillen rikkausliikkeen jäseniä nukuttaa untuvapatjoillaan.


Ei kommentteja: