30.11.2020

Kepu pettää, mutta Matti ei


Meikä oli taannoin melko tyytyväinen, kun Vanhasen Matista tuli maailman äärifeministimmän vasemmistohallituksen rahaministeri. Aattelin, että nyt siellä hallituksessa on edes joku, joka ymmärtää jotakin suomalaisesta politiikasta.

Enpä muistanut, että naiset ne kumminkin sotkee Matilta sen muuten järkevän pään. Niinhän siinä käy useimmille meistä ukkoloista. Nyt oli vielä monta simpsakkaa naista samassa pelissä.

Vanhanen oli kuulema ehdottanut jo syyskuussa nopeampaa oleskelu- ja työlupien myöntämistä EU:n ulkopuolisille huippuosaajille

Niinhän se meni, että naiset saivat rahaministerin helposti vakuuttuneeksi siitä, jotta vain vierasmaalaiset ja erityisesti EU:n ulkopuoliset huippuosaajat osaavat hoidella Suomessa raha-asioita ja muita asioita.

Toki semmoiset huipusti osaajat saattavat laittaa rahaa Suomessa haisemaan. Jos ja kun Suomi maksaa tulijoille tarpeeksi paljon euroja, huipusti osaajat saattaisi vaikka ostaa Suomesta muutaman harkollisen Suomen valtion ulkomaalaiselle huippukaivosfirmalle lahjoittamaa kultaa. Sitten huipusti osaajat voisivat tyylikkäästi poistua kultiensa kera muihin suihkuseurapiireihin kiitoksilla saateltuina.

Onhan meillä ennenkin nähty kaukomaalaisia suihkareita, joiden veskissä on kullatut hanat ja pytyt! Siinä sitä on suuren mualiman meininkiä!

Suomellahan ei ole varaa kaivaa maasta edes omia kultiaan. Sehän menisi kustannuksiltaan melkein törsäyksen puolelle. Anteeks Vanhanen!

***


Ei kommentteja: