20.11.2020

Kommentit jäivät pois

Intrigöörin blogista jäi pois paljon kommentteja. Huomasin äsken, että olen vahingossa jättänyt blogipostauksista kaikki kommentit pois jo pitemmältä ajalta. Googlen blogger meni uudistamaan blogialustaansa, enkä hoksinut, että kommentit eivät tule enää näkyville entiseen tapaan. 

Anteeksi!

Sekään ei soittanut kelloja korvan takana, ettei kukaan näyttänyt kommentoivan mulle yhtään mitään. Ei tässä blogissa ole ollut kommentointia tai keskustelua paljon muutenkaan. Olen kai epäsosialistinen jässikkä?

Koko aikana olen tylyttänyt pois vain yhden kommentoijan, mutta senkin tempun saattoi vanhojen koneiden sisuksissa asuva blogien haltija minulle nyt kostaa.

Minun pitäisi vielä loppuvuoden aikana päättää, jatkanko intrigöörin blogia, mikä alkaa yleisblogina olla yli 1200 postauksen kanssa olla turhan iso ja sekava paketti. Kommenttien määrä on sekin sentään toista tuhatta, niitähän voisi olla paljon enemmän.

Jotain tarttis kohta tehrä. Ainakin pitää katsoa, että huomaan kaikki kommentit, melkein kaikkihan olen kyllä tavannut julkaista.

***

5 kommenttia:

Yrjöperskeles kirjoitti...

Toivoisin, että jatkaisit blogiasi. Tätä lukee mielellään eikä toisinajattelevien äänitorvia ole todellakaan liikaa.

QroquiusKad kirjoitti...

Mainitsin jokin aika sitten tästä kommenttiosiosi jumituksesta Yrjöperskeleen kommenttiosiossa, johon veli Ykä vastakommentoi, mutta et sitten ilmeisesti huomannut sitä.

Äläkä ihmeessä lopeta. Liian moni on tehnyt niin, ja jättänyt vain ammottavan aukon, joka ei täyty itsestään.

Anonyymi kirjoitti...

Komppaan Ykää.
Teräviä mutta virne huulilla tehtyjä blogeja lukee todella mielellään.
Jaksamista ja inspiraatiota toivotan arvon Intrigöörille.

RFM

intrigööri kirjoitti...

Yrjölle: Kiitos kannustuksesta! Suatan hyvinnii jatkoo tätä pientä vastavirtaan räpiköimistä, mutta blogin tyyliä tarviis vähän muuttaa. Taidan keskittyä enempi ihan tavan politiikkaan ja jättää mm. ihmeellisten härpäkkeiden esittelyt vähemmälle. Blogin uusi nimi olisi tuhoisaa klikkimittareille, mutta haettaisiko se mithään?

Qroguius Kadille: Moni on poistunut bloggerista sen jälkeen kun kymmenkunta vuotta sitten aloitin. Ilahduttavasti sen aikaista sakkia on jäljelläkin. Jospa tässä vielä jatkaisin minäkin? Kiusa se on kakkiaisille pienikin kiusa!

Nimetön RFM:lle: Ihan pärstä rutussa en ole kai kirjoittanut yhtään postausta. Onhan tää itsellekin ollut pieni henkireikä, intrigööri ja kymmenet toisten kirjoittamat blogit. Kiitän!

Isä Nicolae kirjoitti...

Kuin X-Factorissa, neljäs "Jatkoon" -ääni. Kannatan ehdottomasti postailun jatkamista, myös niiden vimpaimien osalta. Näin melko tuoreena/uutena lukijana on mielekästä seurata vastavirran kulkua... Hymynkaretta poskille ja pää pystyssä uuteen kauteen!