13.6.2012

Paniikkia eliitin ajatushautaamossa

Maailma on kaatumassa Suomen hallituksen päälle. Euroopan velkakriisi lävistää poliitikkojen kasailemat repalaiset velkapalomuurit kuin Stuxnet tai Flame-nettiase. Hallituksella näyttää olevan vain yksi todellinen missio eli alistuminen kaikkeen siihen, mitä maanosan talousmahti Saksa päättää. 


Suomelta on turha odottaa itsenäisyyttä tai kansallista etua tavoittelevia päätöksiä. Ajopuuna tai uppotukkina taas kerran mennään. Suomettuminen vain vaihtui neukkulan kaatumisen myötä saksattumiseksi. Koska Saksa on muun maailman tavoin epävarma siitä, miten Euroopan velkakriisi pitäisi ratkaista, paitsi tunkemalla ränsistyvät kriisivaltiot ja kaatumaisillaan olevat pankit täyteen uutta velkarahaa, pienen Suomen poliittisella eliitillä on jo paniikki päällä. Kalliiksi tämä taatusti tulee, eikä edes todellisia omia tärkeimpiä rakenteellisia uudistuksia ole uskallettu tehdä. 


Tästä kesästä ei vielä tiedä, mutta ensi talvesta tulee hyytävä, ihan oikeista säätiloista ja ilmastouskonnosta riippumatta.


Hallituksen ja eduskunnan ryhmyreiden ajatushautaamo on tänään koolla pohtimassa muka sitä, miten sakot saanut hallintovaliokunnan puheenjohtaja kammettaisiin pois paikaltaan. Tuo poliittisen eliitin ajatushautaamo yrittää olla syvästi huolissaan rasismista, mutta sehän on tässä asiassa pelkkä peite. Todellinen tarkoitus on hyökätä kaikin mahdollisin keinoin jytkypuolue perussuomalaisia vastaan. Samalla on käynnistetty maan sisäinen mielipidesensuuri, sen kansalaisten itse hoitaman ilmiantojärjestelmän lisäksi.


Rasismi, oikea tai kuviteltukin, näyttää nykyisin olevan vakavin rikos, mihin ihmispolo saattaa Suomessakin syyllistyä. Siis rasismi jotakuta vähemmistöä kohtaan, mutta ei tietenkään toisin päin tai vähemmistöjen kesken. Uskonrauhakin on turvattu vain yhdelle maailman suurista valtauskonnoista. Mutta eihän poliittinen eliitti ja sen ainoa oikea ajatushautaamo edes halua mitään kansantajuista tasapuolisuutta tai oikeudenmukaisuutta.


Ennen vakavimpia rasismin kanssa jotenkin vertailukelpoisia rikoksia saattoivat olla vakoilusyytökset, maanpetos eli toiminta vieraan vallan agenttina. Rauhan aikana, sotien poliittisten jälkipuintien jälkeen valtakunnanoikeus on kutsuttu koolle vain kerran yhden kansanedustaja-ministerin talouskoplauksia selvittelemään. 


Nyt toisenlaista "valtakunnanoikeutta"  käydään mediassa yhtä tai muutamaa kansanedustajaa ja samalla heidän puoluettaan kohtaan. Syntipukiksi kelpaa kuka vain, joka todistettavasti tuntee jonkun tuon jytkypuolueen edustajan.


Isänmaata on tällä kertaa myymässä vieraiden valtojen alaisuuteen poliittinen eliitti itse. Vakoilijoita ja viidensiä kolonnia ei enää tarvita. Onko Suomi eli meidät jo myyty (ilman vastiketta velkaorjiksi) vai olemmeko kauppatavarana vasta viimeistä sinettiä (EVM, yms. ) vaille, sitä myös me pienet kirjoittelijat, vastavirtaan räpiköijät, voimme vain pähkäillä.

Avoimuus kun ei ole nykyisen valtapolitiikan hyve sen enempää meillä kuin EU:ssa ja sen virkamiesarmeijassa. Eikä mitään avoimuutta tietenkään sallita maailmanpolitiikan päättäjien kesken. Globaalin eliitin parhaiksi katsotuille hännystelijöille järjestetään sitten vaikka Bilderberg -pippaloita, sillä täytyyhän mm. pienten maiden perästähiihtäjien  itsetuntoa jotenkin kohottaa. Mikäpä olisi siinä asiassa makoisampaa kuin päästä kerrankin oikeiden isoherrojen kanssa edes pellon laidassa kulkemaan ja makoisia valtamarjoja maistelemaan? 


Kansa on Suomessakin vain eliitin pönkittämistä varten. Kansalla on toki vissi maksajan osa, siis sillä kansalla, joka on vielä työkykyistä ja työikäistä. Sekä sillä vähemmistöllä, joka vielä jaksaa pyörittää täällä raukoilla rajoilla yritystoimintaa. Omista eduistaan ja asemistaan poliittinen ja virkamieseliitti ei koskaan tingi, vaan suojautuu itse säätämiensä lakien vahvojen palomuurien taakse. 


Persujen rivit olisi nyt saatava hajalle, puolue olisi hajotettava ennen kuin hallituksen väärän ja löperön politiikan seuraukset alkavat toden teolla kaatua pienen kansantalouden päälle. Vaaleja nääs on taas tulossa! 


Kepusta ei eliitillä ole oikeaa pelkoa, sillä kepun vanhat poliitiset kytkyt ovat niin vahvoja. Edes kuntauudistuksessa ei kuntapampuilla itsellään ole mitään pelättävää. Nykyistä hulvatonta menoa vastustaa vain ehkä noin viidennes kansasta, persut, pienpuolueiden hajanaiset äänet ja jotkut yksityiset väärinajattelijat. 


Saksan ja Euroopan mahtinainen Angela-Suuri myönsi toki eilen uskollisuudesta kultaisen prenikan Suomen pääministerille. Hukkaan eivät ole menneet ne reilut parikymmentä euroryhmän kokousta, joissa Suomi on saanut oikein paljon nyökyttelyitä. Jyrki sai kultamitallin ja Jutta Kreikalta vakaiset takuut. Eikö nyt pitäisi päästä edes pullakahveille? No ei sitten.


* * *


Olen samaa mieltä kuin joku US:n eilisistä vasemmistolaisista pakinoitsijoista, joka totesi, että menneiden aikojen poliittiset kommunistivainot ovat nyt palanneet, mutta ainakin vielä tällä kertaa toisessa muodossa.

Niinikään olen yhtä mieltä niiden blogikirjoittajien kanssa, jotka ovat jo todenneet, että muut eduskuntapuolueet varmistivat tänään perussuomalasen Jussi Kristian Halla-ahon valinnan eduskuntaan niin kauan kuin hän on käytettävissä ja Suomessa järjestetään vapaita parlamenttivaaleja. Halla-aho taitaisi saada pystyyn vaikka pienen oman puolueen. 

Halla-aho on vasta nelikymppinen ja hänellä saattaa olla edessään pitkä ja varmaankin vaiherikas parlamentaarinen ura! Vilpittömät onnittelut vain teille, te yhden yksilön joukkovainoon ryhtyneet muiden puolueiden kansanedustajat!  Enpä olisi moista uskonut. 

Vanhoillakin kansanedustajilla on yleensä päällä pirunmoinen paniikki työpaikkansa puolesta jokaisten vaalien alla, mutta nyt edes yhdeltä edustajalta on ystävällisesti kaikki kannatuspaineet poistettu. Kyllä kansa muistaa!

* * *

Ei kommentteja: