28.7.2015

Punaista vihaa

Heillä on unelmia. Unelmia riittää ainakin punaisen vihan sotaisilla lietsojilla. Punikit postailevat juttujaan reippaasti ilman turhaa häveliäisyyttä, kirjoitusten vihaisia osioita ei tarvitse suurennuslasilla tiirailla.


Intrigööri selaili pitkästä aikaa joutessaan kuukkelin kuvahakuja. Tarkoitus ei ollut etsiä vihasivustoja, mutta yksi Parta-Kallen, Lennun ja Maon yhteiskuva kuva kiinnitti huomiota.

Kuvan alta löytyikin kelpo annos ehtaa perinteistä punikkivihaa, mikä ei lajissaan kalpene edes joidenkin natsi- tai islamistimielisten julkaisujen rinnalla.

Saamipoika potkii
puku-ukkoa.

Suomalaiset julmat imperialistit saavat punikkisivustolla huutia. Suomalaiset ovatkin kuulema mm. ryöstämässä laajalti Afrikkaa ja ihan sotilasvoimin. 

Metson kaivoshankkeita Intiassa moititaan. Suomalaisia miehittäjiä vaaditaan ulos Afganistanista, jne.

Mainitsematta eivät jää toisessa kohti myöskään "lahtarien veriset jäljet".

En yritä muodostella mielipiteitä muiden puolesta, mutta pistän sivustosta linkin ja laitan sieltä näytiksi jokusen puhtaasti valistuksellisen kuvatuksen. Eikös kaikkia mielenkiintoisia poliittisia sivustoja saa mainostaa? Vai eikö saisi?

Voi olla, että intrigööri on luuloissaan tiedostaviston mielestä halveksittavasti väärässä ja tuo punikkisivusto onkin pelkkää tietämättömälle proletariaatille tarkoitettua ystävällistä kansanvalistusta rakentavassa hengessä?

Miten vain, mutta tässä sitä olisi linkkiä marxismi-leninismi-maoismin hengessä! Toinen linkki vie eri kohtaan samalle sivustolle. (Linkit eivät näytä toimivan enää kesällä 2017.)


Suomi se jaksaa miehittää
kaukaisia maita.

***

Ei kommentteja: