26.7.2015

Rikastuttavaa?

Rahaministeri on piipittänyt huikean omaperäisesti julki, että "monikulttuurisuus on rikkaus". Tottahan on uskottava, eikös juu, mitä tuollainen korkealla oksalla istuva eurosaation, globalisaation ja ties minkä kuplasaation läpitukema satraappi sanailee? 

Kyllä varmaan sitä rikkautta satelee ihan kohta justiinsa myös suomalaisen miljoonaisen köyhyysrajoilla kompuroivan kurjaliston niskaan?

Jotenkin vain sitä on vain itsekseen, vissiin silkkaa tyhmyttään,  ollut ymmärtävinään, että me suomalaiset aina vain maksamme tuollaisesta kulttuurin rikastuttamisesta hurjana. Maksamme siitä kuin jostain muustakin kultaisesta vasikasta, vaikka EU:sta, vieraiden valtioiden tukipaketeista tai vain kotoisasti yleisveroradiosta.

Mutta se on kyllä uskottava, että maahanmuutto rikastuttaa yhtä parhaista kasvualoista eli ammattimaisten kotouttajien rykmenttiä, sekä erilaisia hyvin rumia mafioita, jopa täällä maailman laidalla, syrjäisessä Suomessa.

Iltasanomissa päivystävä professori korostaa, että "sananvapaus on tietenkin tärkeä asia, mutta se asettaa tietyt rajoitteet siihen, mitä saa sanoa". Eläköön siis Kekkosslovakia ja tämä huikea uussuomettuminen itsesensuureineen. 

***
Suomalainen demokratia ei ole kaikissa suhteissa moniäänistä, eikä se ole monikulttuurista, jos tuommoista jälkimmäistä ihmeellisyyttä on missään olemassa. Voisi vielä kysellä, onko sitä suomalaista demokratiaakaan olemassa.

Olipa aika, ei niinkään kauan sitten, jolloin journalistit ja muut tuolloin ääneen päästetyt harrastivat uskollisesti tietynsuuntaista poliittis-kulttuurista itsesensuuria. Toisinajattelijoita oli silloinkin, mutta he eivät juuri saaneet ääntään kuuluville, koska lähes kaikki tiedotuskanavat olivat ahdasmielisen monikulttuu..., eikun virallisen ulkopoliitisen linjan puristuksessa. Joskus saattoi pienkustantamosta tulla ulos jokin väärinajattelijan väsäämä kirjanen, mutta siitä kyllä oltiin julkisesti hiljaa.

Nykyisin yksittäistenkin ihmisten ääni kuuluu edes jollain tavoin netin ihmemaassa, mutta ei sellaisista mutinoista eliitin latvatasoilla mitään välitetä. Toisin on yhden tai kahden  puolueen kellokkaiden tai tavisjäsentenkin äännähtelyn laita. Vähäinenkin kaiken tuhoavan puoluekentän enemmistön virallisesta linjasta poikkeava vastaväreily tuomitaan ankarasti, päät pyhästä raivosta täristen. Sitä tai tätä ei vain saa mennä sanomaan...

Kyllä intrigööri kiihottui oikein kovasti tuosta kansanedustaja Immosen uusimmasta postauksesta, sen verran, että piti unilta herättyä mennä parvekkeelle tupakille katselemaan kesäöistä suomalaista luontoa. Vai onko se luontokin jo nykyisin osa monikulttuurisuutta vai mitä se oli?

***
Lopuksi on vielä pakko kysyä lukemattomien kotosuomalaisten lajitoverien tavoin, jotta missä se vuosikausia jankutettu maahanmuuttajien tuoma valtava rikastuttaminen viipyy? Uusista vängällä tuputetuista ns. kulttuureista ei olisi niin väliksi. Monietnisyydessä ei sinänsä ole vikaa.

Se mikä muualta tulee, hyvässä ja pahassa, erilaisissa kulttuureissakin, lankeaa luontaisesti, ei määräten ja pakottaen. Niin se on työperäisen maahanmuutonkin laita, mikä tapahtuu terveellä tavalla luontaisesti, toisin kuin jokin leväperäinen sosiaalinen maahanmuutto. No, Suomihan on sääntelyn, määräilyn ja pakottamisen pieni suurvalta.

Kiintiöpakolaisten ja turvapaikanhakijoiden nykymallisen ottamisen, sekä muun velaksi elämisen, kuten ylisuuren ns. kehitysavun vuoksi suurin osa maailman hädänalaisista pakolaisista jää auttamatta, siellä jossakin, sillä rahat eivät riitä. Omahyväistä hurskastelua, rumien leimojen surutonta lätkimistä ihmisiin ja valikoivaa suvaitsevuutta meillä kyllä riittää, ne ovat uusiutuvia luonnonvaroja. 

Erilaisia näkemyksiä joistakin asioista ei sitten lainkaan suvaita, vaikka juuri sellainen sallivuus olisi kaiken myönteisen kehityksen edellytys. Ilmankos Suomi polkee suossa paikoillaan!

***

Ei kommentteja: