11.1.2016

Kutkamarssit kulissina?


Pääministerit Juha Sipilä ja Stefan Löfven huolestelevat yhdessä Euroopan turvallisuudesta. Aiheellinen se huoli onkin. Venäjän sotalihaksen pullistelu Itämeren alueella on hyvin rumaa, mutta sitä ajankohtaisemmat huolenaiheet löytyvät kyllä pääministereiden omista maista ja kaikista muistakin eurooppalaisista maista.

Turvallisuusuhkista akuutein on syksyn miljoonainen pakolaisten, sekä turvasurffaajien maahantulo Eurooppaan muutamista kaikkein pahimmista kriisimaista. Samoissa maissa toimivat myös maailman tuhovoimaisimmat ja julmimmat terroristijoukkiot. Erilaisia pyssymiesten raivoisia vihajoukkoja on isiksen, talibanien ja al-qaidan lisäksi satoja.

Kymmenien, satojen tai jopa tuhansien maahantulleiden muslimimiesten, ainakin osin ulkopuolelta ohjatut, "kutkamarssit" tavoitteina mm. varastelu, sekä meillä vielä vapaasti liikkuvien tyttöjen ja naisten ahdistelu ovat vasta lämmittelyä siitä, mitä voimme odottaa tulevan kevään ja kesän myötä. Tilanne tietenkin pahenee, koska suuri osa tulijoista jää pysyvästi vaille eri maiden myöntämiä turva- tai elatustakuita.

***
Maahantulijoiden massiiviset "katupartiot" ja muut ryhmät työllistävät yhä enemmän poliiseja ja muuta turvallisuusväkeä. Voisin hyvin kuvitella ja varmasti viranomaisetkin voivat, että pelkoa, kaaosta ja tuhoa levittävät terroristit hierovat joissain koloissaan likaisia käsiään.

Euroopan turvallisuuskoneisto saataisiin helposti hajalleen maahantulijoiden joukkoliikehdinnän keinoin. Silloin viranomaisten huomio kiinnitetään erilaisiin kanta-asukkaiden joukkotapahtumiin, joissa laitetaan liikkeelle maahantulijoiden porukoiden törmäilyjä kantaväestön kanssa, mikä ei tuottane vaikeuksia.

Eri puolilla laitetaan pystyyn häkkäröitä ja mellakoita, jolloin terroristien murhaajaryhmien on helpompi tehdä tuhojaan muualla, valituissa kohteissa. Tämä on kuin vanha, mutta aina toimiva gangsterimetodi, poliisien huomio kohdistetaan keikkakohteista pois.

Jos ja kun maahantulijoiden lähes hallitsematon vyöry Eurooppaan ja pieneen Suomeenkin jatkuu ensi keväänä ja kesänä, nähnemme meilläkin myös sotilaita katuja turvaamassa, kuten nyt Belgiassa ja Ranskassa. Suomessa ei ammattisolttuja kaduille paljon riitä, mutta onhan meillä ainakin iso reservi. 

Pian tämä kaikki rupeaa oikeasti maksamaan kaikkinensa enemmän, mitä luottoluokitus sallisi. Kalliiksi tulee kaikille taviksille herrakansan suurten visioiden, EU:n kulissien ja euron arvon pönkittäminen. Esimerkiksi Shengeniä tai ns. vapaata liikkuvuutta ei uskalleta romuttaa, koska suursijoittajien usko euroalueen kestävyyteen saattaisi rojahtaa, jne. Voi meitä poloisia poikia ja tyttöjä! 

Eikä mulla nyt muuta.

***
Ps. Sen verran vielä, etten näköjään osaa lopettaa tätä intrigöörin blogia, vaikka niin taas meinasin. Olkoon tuo sitten, rikkana rokassa tai blogien sekametelisopassa.

Ja tuosta omituisesta otsikosta, jos ilmaisu ei ole tuttu. Kutkahan tarkoittaa mm. kutinaa ja syyhyä. Joillakuilla voi impivaaraksi sanottuna olla kova kutka kulkusissa, sellainen on ainakin nuoremmille miehille tuttua, mutta niin ovat yleensä myös ihmismäiset käytöstavat.

***

2 kommenttia:

Risto Jääskeläinen kirjoitti...

Saliitto on yksi todellinen mahdollisuus. Niin paljon kummia ajoituksellisia yhteinäisyyksiä yms. on tapahtunut.
Mutta jos vaikka melko älyttömilläkin ihmisillä on älykapulat, niin eikö se toimi kuin bongorummutus, mutta ilman että on varsinaista suunnitelmaa. "Mä ja kaverit menee, tuu sinäkin ja kerro muille."

Mitä sitten torilla tapahtuu, niin sehän voi olla kulttuuria, tarkemmin sanottuna monikulttuuria. El-Taharush el-Gensi sanoo arabikin.

Se, että Helsingissä monikulttuuriharrastus jäi vähemmälle, kun muutamia kokoonkutsujia (?) pidätettiin, viittaa kyllä jonkinasteiseen suunnitteluun. Mutta ei välttämättä ISIS-toimintaan. Sekin toki hyötyy jo nyt kertyneistä tiedoista ja mahdollisesta uudesta monikulttuurisesta toritapahtumasta.

intrigööri kirjoitti...

Tähän asti noilla maahantulijoiden tekemillä naisten joukkohiplauksilla ei liene yhteyttä terrorismiin, mutta kaikenlainen liikehdintä tulee jatkumaan, kunhan talvi hellittää.
Poliisi joutuu sitomaan ainakin meillä pienehköiksi jääviä voimiaan varsin paljon maahantulijoiden valvontaan. Nuorten muslimimiesten levottoman liikehdinnän suojissa olisi myös terroristien hyvä toimia. Viranomaiset eri Euroopan maissa pelkäävät yleisesti terrorismiaaltoa, mutta ei kai sekään uhka muka koske Suomea. Toivotaan parasta!
Jotenkin ne isis-pahikset tätä kansainvaellusta seurauksineen vielä hyödyntävät. Tulipahan vain tuommoinenkin kuvio mieleen, mistä kirjoitin. Jo ensi kesänä ollaan ehkä tietävämpiä.