31.5.2017

Maapallottelua


Johtavat poliitikot, kunkut ja muut lajimme suursmurffit, nuo eliitin esitaistelijat ovat omasta mielestään päteviä pallottelemaan vaikka maapallolla. Niin he yrittävät tehdäkin!

Trump - mies, joka on mm. meikäläisen median mukaan aina tuhma ja väärässä, "siunaili" äskettäin valaistua maapalloa yhdessä saudien kunkun Salmanin ja Egyptin pressan al-Sisin kanssa.
Pohjoismaiset pääministerit tekivät pian perästä samantapaisen eleen taputellen kokouksessaan yhdessä jalkapalloa. 

Putin - toinen mies, joka on hänkin täkäläisen julkikuvansa mukaan aina hirmu tuhma ja väärässä, ikäänkuin ihmetteli hallitsemansa RT-median kautta moista pallottelua. 

RT-sivustossa epäiltiin, että Pohjolan pienten maiden omahyväiset poliitikot hiukan pilkkasivat Trumpin ja arabien johtomiesten uljasta maapallottelua.
Maapallo voi näyttää suurmiesten ja -naisten mielestä pieneltä ja pieni pallo se onkin, kiitämässä johonkin rannattomassa avaruudessa. Tämän oivalsi oman oman alansa pieni suuri mies Chaplin jo kauan sitten. Chaplin oli 1900-luvun maailman ehdottomasti paras diktaattori!

Intrigööri ei tiedä, onko kesää jäljellä tai tulossa, mutta se laittaa kesätaukonsa aluksi vähän kuvia moisista pallotteluista. Eikä kesän säistä kannata lainkaan huolestua, sillä kesä on Suomessa pelkkä pukeutumiskysymys!

Ei kommentteja: