18.7.2018

Trump on nero!

Keisari Nero ja presidentti Trump.

Painostavin helle taitaa vähitellen väistyä piinaamasta, joten nimimerkki intrigööri jo melkein valaistui. On jo vähitellen alettava uskoa, suomalaisen mediankin uudisten perusteella, että Donald Trump todellakin on nero.

Miksikö? Historiassa ei liene ollut toista mahtivaltion päämiestä, joka osaa tehdä kaiken aina väärin, kuukaudesta ja vuodesta toiseen. Pieleen ja imbesillisti (eräs tuore otsikointi) menee, vaikka Trump ei tekisi yhtään mitään. 

Tässä Kainuun Sanomat todistaa.

Kyllä tuommoinen on jo lähes yli-inhimillistä. Ja Trumpilla on menossa vasta ensimmäinen kausi presidenttinä. 

Sivumennen sanottuna, koska muut eivät sitä julista, Trump on myös menestynyt kirjailija. Trumpin esikoisjulkaisu The Art of the Deal (1987) oli The New York Timesin bestsellereiden listalla 48 viikon ajan (joista 13 viikkoa ensimmäisellä sijalla). Esikoisensa lisäksi Trump on kirjoittanut 13 muuta bestselleriä.

Hyvä Trump! Ja Putinille terveisiä!


***
Lisäys 20.7. ja linkitys: 

Trumputinta saattoi seurata vähän aikaa kuin ajankohtaista tv-sarjaa ja supervierailun jälkilöylyt sihisevät vielä pitkään median kiukahilla. Täyttä totuutta Trumpin ja Putinin keskusteluista emme tietenkään tiedä, emmekä tule tietämään.

Julkisuudesta saattoi jäädä mopen osalle tapaamisen tärkein puoli, sodan uhkan lieventäminen. Vaikka meillä Suomessakin onkin nykyisin monenlaisia "sotahysterian tosentteja" kovinekin mielipiteineen, kannattaisi muistaa, että Suomi on pieni maa ja siksi jää. 

Ei pitäisi sekaantua liiaksi isoisten asioihin, sillä siinä kyydissä pientä viedään, miinanpolkijaksi. Niin voisi pahimmillaan käydä, jos Suomi ajautuisi joskus pelastamaan Baltian maita Venäjän hyökkäykseltä.

Intrigööri muistaa ne ajat, jolloin ihmiset ympäri maailmaa todella pelkäsivät ydinsotaa. Pelätähän sotaa ei tarvitse, mutta todellisuudentaju on syytä säilyttää. Suursota johtaisi väistämättä ydinaseiden käyttöön ja ehkä ihmisten maailman loppumiseen.



2 kommenttia:

Veijo Hoikka kirjoitti...

Terkkuja myös tältä suunnalta Trumpille ja Putinille.
Kuten Petteri Hiienkoski eilen blogissaan totesi: "Yhdysvaltain presidentinvaalien 2016 suurin voittaja ei ollut Donald Trump vaan länsimainen demokratia ja perustuslaillinen oikeusvaltio."
http://beta.oikeamedia.com/o1-74700

Jossain irvittiin Trumpin kulkueen yhden auton takaronkassa nähdyn passissa pari hyvin aseistettua turvamiestä. Suomessa takaronkassa ajelua myös harrastetaan, mutta vain takaluukun ollessa suljettuna.
https://www.youtube.com/watch?v=YXPTc5iYpQ8&t=2s

intrigööri kirjoitti...

Lukaisin äsken mtv:n sivuilta jutun, missä väännettiin somehittiä mm. Melanian ilmehdinnästä hänen kätellessään Putinia. Saa niitä klikkejä höttöjutuillakin, joten se linja jatkuu.

Hesarin johtava trumpinkaatajakin näkyi julistaneen, ettei sanomalehti ole mikään uutistoimisto, vaan mielipidefoorumi. Se on kyllä totta, ainakin Hesarin osalta.

Mutta silti Hesaria pitää arvostaa, koska se oli ennen hyvä lehti. Varmaankin Hesari tarjoilee lukijoilleen ainoastaan oikeita mielipiteitä.