30.7.2018

Satumainen onni ja saunatonttu


Iltalehti iloisesti kertoo kuinka vihreiden kansanedustajaa on kohdannut satumainen onni tai tuuri, kun hän on saanut kakkosasunnon kalliista Helsingistä "halpaakin halvemmalla".

"Olli-Poika Parviainen on tehnyt sen, mistä suurin osa meistä voi vain haaveilla. Hän on asunut Helsingissä halvalla ja saanut ylimääräistä rahaa siinä sivussa."


Juttu oikein huokuu sitä, kuinka vihreä kansanedustaja O-P onkin sitten ollut näppärä ja samalla onnekas. Heh, heh.


***

Samainen lehti uudisoi asiallisesti, mutta jäyhän tylysti, kuinka perussuomalaisten kansanedustaja Teuvo Hakkarainen on nimennyt saunan tai saunatilan kakkosasunnokseen Helsingissä. 

Jutusta ilmenee sekin, että Hakkarainen on tyytyväinen majapaikkaansa. 


"Paras asunto, mikä minulla on Helsingissä ollut", hän sanoo.


***

Intrigööri sanoo, että kansanedustajat saavat kansan yhteisistä varoista hyvänlaisen korvauksen kakkosasunnosta, lehtijutun mukaan heille maksetaan varsinaisten liksojen lisäksi tuohon tarkoitukseen 986,81-1 809,15  euroa kuukaudessa. 

Kyllä noilla euroilla jonkinlaisen vuokrakämpän saa vaikka hurjan kalliista Helsingistä! Pihistely kakkosasunnosta on toki vanhastaan hyvin yleistä, vähään tyytyväisten, mutta työlle armottomien kansamme edustajien keskuudessa.



2 kommenttia:

Veijo Hoikka kirjoitti...

Epätasa-arvoista! Olli-Oletettu maksaa vain 5,75 ekua neliöltä, kun taas Teuvo-setämies maksaa 11,21 ekua neliöltä. Ja Teuvon saunasuite sijaitsee synkässä kellarikerroksessa. Lisäkuluina Teuvolla ovat sauna-oluet. Turvallisuutta lisäävänä tekijänä Teuvolla on toki se, että kellarin ikkunasta tuskin ihan pikkuhorjahduksella ulos putoaa.
Molemmille onnea hienosta talouden hoidosta!

intrigööri kirjoitti...

Kyllä Viitasaaren tartsani Teuvo on siisti mies - melkein asuukin saunassa!