4.2.2013

Ajattele oikein!

Kommunistisessa Vietnamissa heitettiin vastikkään pahankurisia toisinajattelijoita häkkiin niin, että tuntuu. Pitkän linnatuomion sai peräti 22 poliittista toisinajattelijaa. Ryhmän johtajaksi katsottu mies lienee todettu toivottomaksi tapaukseksi, sillä hänelle mätkäistiin elinkautinen kakku. Muut 21 selvisivät vähimmillään vain kevyellä 10 vuoden vankeustuomiolla.

Niin sitä pitää! Oppisivat ruojat ajattelemaan oikein, kuten äärimmäisen suvaitsevana tunnettu Vietnamin kommunistihallinto ystävällisesti haluaisi!
Kommunistihallinnon sanallinen vastustaminen onkin ollut jatkettu teko, sillä nuo harhautuneet aktivistit saivat levittää myrkyllisiä mielipiteitään jopa 10 vuotta. Tuomittujen asianajakin piti kuulema tuomioita asianmukaisina.

* * *

Toisessa kommunismin elävässä museossa Kuubassa toteutui vaaleissa maailman ehkä parhaiten varjeltu demokratia. Kansalaisten väärät ja turmiolliset äänestyspäätökset oli jälleen ystävällisesti estetty valitsemalla kaikki parlamenttiin äänestettävät edustajat jo ennakolta. 

Kansalaiset saivat taas toteuttaa ikiomaa ja kaikkien rakastamaa kansandemokratiaansa valitsemalla omat suosikkinsa Oikeiden Ehdokkaiden joukosta. 


Fidel, ikipiikki imperialistien lihassa, näytti kaikille hyvää esimerkkiä, eikä 86 ikävuotta tuntunut missään!


* * *

Myös kallis ja kaikille yhteinen rauhanliikkeemme Euroopan Unioni aikoo ryhtyä tarkkailemaan toisinajattelua ja seurata eurokriittisiä nettikeskusteluja verkossa entistä tarkemmin. EU-parlamentti myönsi tähän Oikean Sananvapauden tukiprojektiin säästösyistä vain vaatimattomat kaksi miljoonaa puntaa.

Rauhanliikkeemme käynnistänee tiettävästi ennen ensi vuoden EU:n parlamenttivaaleja "mielettömän ihanan" kampanjan Oikean Ajattelun puolesta kaikissa medioissa. Epävirallista, mutta Oikeaa Valistusta EU:n ja euron ihanuudesta olemme toki saaneet pienessä Suomessakin nauttia tähänkin asti.


Nyt aluksi seurataan eurotrolleja netissä ja keskusteluihin myös puututaan valistavassa hengessä. Monet yksityishenkilötkin tai sellaisina esiintyvät  tekevät tällaista nettiseurantaa vapaaehtoisesti, sitkeästi ilman suoranaista juuri siitä hommasta saatavaa palkkaa ja itseään säästämättä. Varmaankin EU-parlamentin nyt osoittama henkinen tuki kannustaa myös jaloja vapaaehtoisia nettiseurantayksilöitä yhä isompiin ja suurempiin saavutuksiin maailman suurimman veronmaksajien rahoituksella toimivan pankkiirien tukiliikkeen..., eikun Euroopan kansojen rauhanliikkeen puolesta?

Tässä ei auta enää kuin lainata erästä suomalaista eurooppaministeriä: 


"EU on rauhan koti ja elämänlaadun suurvalta". 


EU-parlamentti haluaa ymmärrettävästi, että euroskeptisiin verkkokeskusteluihin puututaan ajoissa, etteivät väärät tiedot lähtisi leviämään epidemian lailla. Voihan twitter!* * *Ei kommentteja: