26.5.2015

Kasanoovan paluu

Oikea C.C.
Uuraisten kasanoova Toimi Kankaanniemi on kuulema tänään palannut töihin. Oikeastaan hän on aloittamassa uuden uran, kansanedustajana hänelle uudessa puolueessa.  

Mutta kautta limuviinan! Se ministerin salkku taisi tällä kertaa luiskahtaa käsistä. Niin se ministerin posti karkaa useimmilta muiltakin edustajilta. Tervetuloa vain töihin! 

Intrigööri on lukenut jostain, että asiantuntijoiden mielestä ihmisen pitäisi heti tunnustaa julki töppäilynsä, jolloin ne voisi helpommin jättää taakseen. Niin se varmaan pitäisi tehdä, samalla voi karkoittaa turhia pelkoja luurankojen kolinoista. 

Muodollisten tunnustusten lisäksi Toimi olisi varmaan voinut myös avoimesti kertoa yritteliäisyytensä tuloksista eli siitä, johtiko se naisille luurilla lurittelu käytännössä mihinkään vai eikö siinä ole mitään kertomista? Saattaa tietysti olla, että tuokin kuuma kysymys saa vielä vastauksia? 

Toisin sanoen, kujerrusten jälkeisen nujerruksen ja armon hakemisen ohessa kannattaisi kakistella julki koko stoori? 

Jotenkin tuli mieleen tämä radiosta tuttu ja intrigööriäkin usein koskettanut piisi: "Elämältä turpiin sain ja harmittaa..."

Laulun sanat löytyvät tästä. 


***

1 kommentti:

intrigööri kirjoitti...

Päivänsankarin paluu oli kyllä aika surullista katsottavaa, nettiläpysköjen julkaisemien videonpätkien perusteella. Kuvailijat ja toimittelijat olivat sekä Kankaanniemen että hänen perästään kulkeneen Soinin kimpussa kuin pahainen rakkilauma. Hyi helvetti!