27.11.2015

Asioiden vierestä

Valehtelijoiden klubilla oli IL:n mukaan mennä päivänä noussut mölinä sen takia, että sossuministeri Mäntylä nosti esille eläkeläisten asumistukea koskevassa keskustelussa myös omistajilleen eli lähinnä ammattiliitoille suurta rahaa keräävän asumisfirma VVO:n harjoittaman vuokrakuppauksen.

Sellainen ministerin puhe oli tietysti ihan asian vierestä. Eihän se ole sopivaa vasemmiston ammattiliittopuolueiden kannalta, eikä moinen liity mitenkään eläkeläisten ja muiden asujien huiman korkeisiin asumiskuluihin, joita valtio tasailee asumistuella. 

Pääasia vasemmiston ja muiden ay-änkyröille on, että kaikki kalliit vuokraluukut pysyvät täynnä ja tuottavat oikein isosti miljoonia ay-änkyröille.

Hessun sanomiset, se entinen iso lehti, nykyinen läpyskä, paheksuu jutussaan sitä, että Suomessa tehdään vuodessa tuhat poliisin tietoon tulevaa raiskausta ja kärkiuutiseksi nostetaan yksi epäilty maahantulijan eli turvapaikanhakijan tekemä kovasti alaikäisen tytön raiskaus. 

Sehän olisi lehtijutun mukaan ollut aivan ainoa mamujen tai matujen tekemä tuollainen paha teko vuodessa, varsinainen yksittäistapaus? Hyi vain taas meitä suomalaisia! Raiskauksia olisi kaikkiaan ollut vuoden mittaan noin tuhat ja yksi. Hah.

Raiskauksia on aina täsmälleen niiden verran liikaa! Jos intrigööri saisi päättää, se vaatisi joka ikiselle todistetusti raiskanneelle tyypille kemiallista kastraatiota, mikä toimisi kerrallaan edes muutamia vuosia.

***
Aamuinen ylenanti puolestaan kertoo lohduttavasti mm., että terrorismin uhriksi joutuminen on epätodennäköistä. Sellaista sattumusta voisi varmaankin luonnehtia pelkäksi yksittäistapaukseksi, ainakin jokaisen ammutun tai räjäytetyn kohdalla? Terroristien tekemiä murhiahan ei satu pallolla sen useammin kuin joitakin joka päivä. 

Ylen jutun mukaan jokainen terroristin uhri voisi kai lohduttautua ajattelemalla viimeisinä hetkinään, ettei edes rajojen sulkeminen olisi auttanut mitään. Täytyyhän puolen miljardin ylenantia uskoa, eikö vain? Jos intrigööri puhuisi puolen miljardin veroeuron äänellä, olisi se vähäsen pönäkämpää kuin jossain pikkuisessa blokissa meuhkaaminen.

Niin, ja juttunsa lopussa ylen joku kertoo, että ääriajattelua voi ehkäistä, kuten Tanskassa on tehty. Hyvä on, mutta ihmisten ampuminen, puukottaminen, polttaminen tai räjäyttäminen on terroristin pimeässä mielessä ihan tuiki tavallista päivittäistä ajattelua ja toimintaa, eikä mitään ääriaatostelua.

Näin aamulla aikaisin ei oikein uskalla lueskella enempää nettilehtien uudisia, mutta vähälläkin saa päivän alkamaan, no edes jotenkin. 

Lisää "kärkiuutisia": Linkki TS:n juttuun

Ja vielä enemmän kärkiuutisia. Ja yhä hurjempaa.

***

Ei kommentteja: