14.11.2015

Musta surma tuli taas

Kun maailman suurin "rauhanliike" EU ja suuri "rauhanuskonto" islam yhdistyvät, kukaan missään ei ole enää turvassa. Ikiaikainen vainooja musta surma näytti taas uusia, mutta yhä karmeita kasvojaan, tällä kertaa Pariisissa. Euroopan maat saavat syyttää uuden epidemian leviämisestä eniten itseään. 

Intrigööri on yön uutisista surullinen ja masentunut, sillä piankin noiden tietynlaisten murhaajien teot hurskastellaan jälleen kerran olemattomiin eliitin ja median yhteisessä poliittisessa liturgiassa. Terroritekojen uhrit unohdetaan pian, mutta syyllisyyden taakkaa jaetaan tavallisille ihmisille.

Ikävä kyllä, mitään ei noista karmeista tapahtumista tulla oppimaan, ei vieläkään. Tosiasioiden puhujia halutaan aina vain rangaista, he  eivät koskaan saa palkintovirkoja tai rauhanpalkintoja. 

Euroopassa pitäisi palata nopeasti itsenäisiin kansallisvaltioihin, jotka pystyvät oikeasti suojelemaan rajoja ja ihmisiä. Itsenäisten maiden yhteistyö on tervettä ja rauhaa vahvistavaa kehitystä, eikä alistamista. Emme tarvitse minkään sortin kalifaatteja, olipa sellaisen lipussa sikermä tähtiä tai puolikuita ja sapeleita. 

Synkimmällä tappajien laumalla onkin tunnuksena musta surmalippu vihaavine kirjoituksineen.


***

2 kommenttia:

Risto Jääskeläinen kirjoitti...

"...kukaan missään ei ole enää turvassa."
Tuossa on yksi olennainen osa monikulttuurisuuden vahingollisuudesta. Terrorismin kannattajat eivät olekaan omalla rajatulla alueellaan, vaan kaikkialla.
"Tosiasioiden puhujia halutaan aina vain rangaista..."
Tämäkin varmaan pitää pitkälle paikkansa. Vaihtoehtonahan olisi pyytää anteeksi "rasisteilta" ja "islamofobeilta", eikä se nyt vain käy.

intrigööri kirjoitti...

Työttömät ja köyhät ihmiset kokevat omissa maissaan jäävänsä ainakin henkisen ilmapiirin osalta toisen luokan kansalaisiksi erilaisiin maahantulijoihin nähden, eliitin ja median rummutuksen tahdissa. Oikea ja ruma rasismi tulee aivan varmasti lisääntymään.
Euroopassa on pieniosaisia ja vähin syrjäytyneitä melkoinen joukko, kymmeniä miljoonia ihmisiä kuitenkin. Pahinta on, että ainakin puolet nuorisosta on jäänyt tai jäämässä sivuraiteille.
Ei tähän raharuhtinaiden ja poliitikkojen yhdessä kehittämään myrkkysoppaan enää tarvittaisi islamilaista tai muutakaan terrorismia. Terroristit pyrkivät lisäämään pelkoa ja kaaosta ja hyvin he ovat siinä toistaiseksi onnistuneet. Maahantulijoiden kansainvaellus ruokkii pahaa kehitystä ja se olisi nopeasti pysäytettävä, ei Eurooppa kestä miljoonaista liikaväestöä vieraista kulttuureista. Hätää kärsiviä ihmisiä voidaan auttaa paljon tehokkaammin lähtömaissa tai niiden lähellä.