15.11.2015

Promille riittää


Pariisin terrorimurhien uhrien tunnistaminen ja haavoittuneiden hoito sairaaloissa on vielä kesken, kun muslimimaahantulijoiden valkopesu joissakin tiedostusvälineissä on jo alkanut. Tutkijat ja muut korkealti oppineet haastateltavat ja kirjoittajat pitävät taas lukijoita tyhminä kuin huopatossut helteellä. Meille kerrotaan sormi pystyssä ja otsanahkaa rytäten, etteivät suinkaan kaikki muslimit ole ollenkaan terroristeja tai heidän tukijoitaan. Ehei!

No, intrigööri vähäsen vääntää rautalankaa, koska kaikki eivät taida oikein seurailla näitä asioita: Toisin kuin ylettömän viisaat valistajamme näyttävät uskovan, kaikki tavikset kyllä itse tajuavat sellaiset asiat kuin sen, etteivät kaikki saksalaiset yli 70 vuotta sitten olleet natseja, eivätkä kaikki venäläiset neukkulassa vielä joskus 30 vuotta sitten olleet puhdistuksia suoltavia sirppikommareita. Likikään kaikki ihmiset noissa maissa eivät tienneet mitään keskitysleireistä ja joukkomurhista, he osasivat enimmältään vain varoa ja pelätä.

Mainituissa maissa ja monissa muissa yhden totuuden ja julman diktatuurin valtakunnissa ihmisten oli ja on vain pakko myötäillä systeemiä pysyäkseen kelpoina oman yhteisönsä jäseninä ja ylipäänsä hengissä. Systeemi täytyy hyväksyä ainakin ulkoisesti. Pohjois-Koreassa on hurjasti taputettava tai pillautettava itkua silloin kun niiden aika on. Jossain pitää noudattaa tiettyjä uskonnollisia tapoja ja rituaaleja, vaikka ei niin kovin haluaisikaan. Muuten itkettää oikeasti.

Kukaan edes puolivaloilla ajeleva tavis ei kuvittele, että kaikki Eurooppaan rynnistävät muslimit olisivat länsimaille suorastaan vaarallisia, vaikka heistä  koituukin paljon muita haittavaikutuksia.  Noita haittoja en nyt ryhdy luettelemaan, mutta yleistä suurta työvoimapulaa ei Euroopassa ainakaan ole, eikä sitä ikinä tule, päinvastoin. Väitetyn vaanivan työvoimapulan paikkaajia ei todellakaan tarvita, ei varsinkaan oman maanosamme ulkopuolelta.

***
Euroopassa oli taannoin pahoja omia terroristiongelmia, kuten punaiset prikaatit, baader-meinhofit ja muut ryhmät, pahimpina IRA sisarineen ja ETA-baskiterroristit. Hajonneen Jugoslavian yletön pahuus ja julmuus 90-luvun alun sotavuosina tiivistyi paljolti väestöryhmien uskonnollisiin ja alueellisiin, sekä etnisiin ristiriitoihin. Nykyisin tuo alue on osin erilaisten rikollisjärjestöjen otteessa, laajempi joukkomurhailu on onneksi laantunut.

Kylmä totuus on kuitenkin, että nk. jihadismi kutsuu vihasaarnaajien ja värvääjien tuella liian monia Eurooppaan muuttaneita muslimeja ja etenkin heidän jälkikasvuaan. Suomestakin on lähdetty Syyriaan tappotöihin tai sellaisia tukemaan ihmeen suurella joukolla. Sieltä on päästy poiskin ja tultu tänne takaisin. Toinen totuus on, että kesällä alkaneen muslimien kansainvaelluksen mukana on kulkeutunut Eurooppaan tuntematon määrä uusia kiihkoislamisteja, myös sieltä mustan lipun kalifaatin piiristä.

Ja jottei kylmä totuus lämpenisi, maahantulijoiden suuressa joukossa ei tarvitse olla kuin yksi promille pahantahtoisia jihadisteja, eikä sitäkään. Yksi tappohaluinen tuhannesta on paha asia. Promillen verran Suomeen tulleista merkitsee jo kymmeniä potentiaalisia jihadisteja. Heikäläisten myötäilijöitä joukossa lienee paljon enemmänkin. Entisiäkin sellaisia täältä kyllä löytyy!

Euroopan viime vuosien pahimmat terroriteot, kuten nyt Pariisissa, on toteuttanut kerrallaan vain muutama murhaaja. Tappotöiden tukijoiden joukko on tietysti suurempi. Avuttomien siviilien murhaaminen sotilasaseilla ei vaadi älyä, vain alkeellisia asetaitoja. Aivan hillitöntä murhanhimoa siinä kyllä tarvitaan, sitä saadaan aikaan tiiviillä aivopesulla ja joillakin aineilla. (Lisäys: esimerkki aineista.) 

Muutama umpikohjo riittää aina ampumaan ison joukon ihmisiä, jotka eivät voi ampua takaisin, lähes päivittäin jossain räjäytettävistä terroristien pommeista puhumattakaan. Nyt kyllä kalifaatin paskiaiset ovat itse "taivaallisten" pommi-iskujen kohteina.

***
Rautalangasta on jo paljon vaikeampi vääntää kaikkea sitä, mitä nyt pitäisi tehdä. Tarvitaan monia toimia valtioiden ja unionin tasolla. Mukaan yhteiseen rintamaan tarvitaan suurvaltoja ja sotilasliittoja, myös Venäjää ja vielä rakenteiltaan vakaita arabimaita. Toivottavasti terrorismin torjunnasta tulee oikeasti kaikkien täysipäisten ihmisten yhteinen asia.

Yksittäiset terroristit ja rikolliset olisi hyvä paikantaa, niin vaikeaa kuin sekin on. Suomeen tulleet irakilaiset ovat lehtitietojen mukaan halukkaita auttamaan terroristien ja heidän tukijoidensa löytämisessä. Hyvähän se on ja sitä me tavikset kyllä heiltä toivomme! Ns. tutkijoista ja muista mielestään aina oikeassa olevista tiedostajista en sitä osaa sanoa.


***

Ei kommentteja: