5.11.2015

Seiska kelpaa, entäs MV?

Medioosot eli suurempien tiedostusvälineiden petiitti- ja muut pukarit kävivät innolla ministeri Hanna Mäntylän kimppuun kuin sika limppuun, tiettävästi Seiska-lehden jutun pohjalta.  No, pula-aikaa tässä eletään ja se näkyy myös uutispulana. Persuista toki kerrotaan aina pienetkin pahat uutiset ja väännetään vaikka väkisin ötököistä isoja örkkejä.

Mielenkiintoista, että moisesta uudisesta kertoi kaikille ensimmäisenä Seiska. Entä seuraavaksi? Lainaavatko nuo mediamme tukipylväät pian yhtä hanakasti esimerkiksi MV-uutisia ja muita vatsamedioita vai mitä ne oli? Kannattaa kyllä varoa niitä hirveitä trollaajia, niitähän pyörii netissä kuin natseja puskissa.

Seiska saattoi olla jutussaan hiukan huteralla pohjalla? En ole juttua lukenut, takavuosina mainitussa läppänässä ei juuri juttuja ollutkaan, juorunpätkiä ja kuvatuksia oli ja niitä olikin oikein rutakasti, jos muistan oikein. Ehkä kylmä totuus tässäkin asiassa meille vielä julistetaan? Ehkäpä ei?

Ei se ihan hirmutun iso uutinen olisi, josko joillain poliitikoilla kolisee kaapeissa, sillä ihmisiä hekin ovat. Tiedostusvälineiden parhaiten tiedostelevat toimittajat ovat tietenkin itse virheettömiä henkilöitä, jotka eivät liene ikänään ottaneet yhtään turhaa tai väärää askelta. 

Toisin on intrigöörin ja monien muidenkin tavisten laita, mistään työhistorioista tai muista taustoista riippumatta. Elämästä heilahtelu tekee rasittavaa, mutta mielenkiintoista, sillä koko touhu on ollut pelkkää ongelmasta toiseen siirtymistä. 

Pitää silti ajatella positiivisesti! Loppu on meillä kaikilla aina onnellinen. Maallisista kärsimyksistä pääsee pois jokainen, vaikka ei haluaisikaan, osaksi universumin ikuista kierrätystä. Sitä on kyllä turha itse kiirehtiä.

Seiskalle vain onnittelut! Lehti ponnahti ainakin yhdeksi päiväksi kaikkien kotimaisten uutisteluvälineiden tiedostavaan ytimeen. Se ei onnistu helposti, pitää olla paljon yhteistä pahaa tahtoa.
***
Ps. Intrigööri luuli, että nyt tuli mediakentästä iloinenkin uutinen, sillä amppareissa oli otsikko: Jallusta julkaistiin uusi versio. Eipä tullut uutta isojen poikien kuvalehteä, tuli vain uusi Jaloviina Kaski. Juotava jalluhan on kuin leikattua konjakkia, sanoi Linnan Väinö.


***

Ei kommentteja: